Followers

Wednesday, 4 November 2009

cik perempuan yang rasa sedih T_T

saya rasa sedih
saya tau saya salah
saya marah awal malam tadi
tapi saya tak sengaja
saya rasa sedih sebab awak yang buat saya rasa sedih
awak lebih kan benda tak penting dari saya
sebab tu la saya mara sangat kat awak.
tapi bila saya marah awak.
awak langsung tak cakap apa-apa
napa awak tak marah saya balik?
napa awak baik sangat dengan saya
padahal saya da mara awak
awak masih buat tak tau
awak saya sedih sangat
saya telifon awak langsung tak angkat
saya text awak langsung tak reply
saya tau awak kecik hati dengan saya
tapi awak tak tau nak marah saya macamana kan.
awak baik sangat.
awak saya mintak maaf sangat-sangat
saya tak sengaja nak buat awak macam tu
saya tengah marah sangat malam tadi.
u!!!!!!!!






to cik kumbang saya:
saya tak tau lagi nak buat apa.
awak tak pernah wat saya rasa sedih macam ni,,
awak maafkan saya T_T
saya rindu sangat-sangat kat awak.






36 comments:

s h a r v i na said...

haa..
pe kes nih?
awak nih jgn la mudah melentik..ehe..
be cool yea..
try ur best tuk pujuk bani.. ;)
gudluck darl!

bunga ;D said...

dia wat aku rasa geram kan da kena sekali =(
tapi aku nyesal da ni.
sedih wey

smiley said...

Sabar yer...try pujuk betul2...jgn putus asa memujuk...

btw, ur comment dah di reply di : http://triplesmiley.blogspot.com/2009/11/berita-mengejut.html

Thank you for the comment :D

Regards,
sofia

bunga ;D said...

masih mencuba lagi.=(

Hisham said...

hye salam jengah...xmo sedey2 k..ape2pn nice blog...i link u k....u tk cre

bunga ;D said...

thanks,,but right now memang x boley wat ap2 da.

Melz said...

lebih baik cuba lagi....
walaupun dia x reply / jawab / try as much as u can.. hati lelaki lain :) ego tinggi

bunga ;D said...

da banyak kali da try..
xpenah mcm ni..
rasa geram pun ad!!!.
tapi nasib baik slh ienaz klu x.
mls lyn!=(

Syamilia said...

kdg2 kalo dia merajuk tu dia nk tgk kite ienaz...sekuat mana kite akan pujuk dia...
try ienaz diam lak. msti dia akan kontek pasni...ngeee~ huhu

bunga ;D said...

einaz da diam da ni,,'kecik ati einaz tau la ienaz yg salah.
tp klu dier x call einaz mcm mn..
=(

nursarah87 said...

terlajak perahu bleh kasi undur..terlajak marah inilah akibatnya..huahua..be cool sis.! jap lg ok la si kumbang tue..huhu

bunga ;D said...

ala kamu buat einaz bertambah menyesal..=(
thanks

Mummy Dasy said...

lorrr pe kes ni... tp xpe nnt dia dah sejuk dia faham...

Arief Arf said...

biasalah.
orang laki mane pandai marah2 ni.
kaum laki sume penyabar.

=P

bunga ;D said...

mummy dasy:mintak2 la kan..-(
arief arf:yerla tu klu penyabar x la wat orang tunggu mcm ni...sakitnyer hati

Melz said...

lelaki ego tinggi..kene cool..kah kah kah..elek meh..sat lagi dia ok la tuh.. ;P

Anonymous said...

tu pun klu ok.!klu x ok??
nak wat mcmn???

Melz said...

to anonyMouse : tuh den xleh nak wat apo laie..hati manusio lain² hahaha... abes kalau dah xleh pujuk..nak buat apa lagi kan ? uhuks >.<

bunga ;D said...

ok find just wait n see. =(
thanks all

NurulAin Samsuddin said...

hurmmm...
da bpe lame jd nie???

ain pn pnah gak mcm 2...
lg truk,die trus off fon 1 ari 2...
ain da nk mcm org gilee,duk tggu je...
puas da duk pjuk...mlm 2 bru die on..
tp ain still x contact die dlu...
ain tggu je die yg contact dlu...
2 mkne nyer die da slow skit...

einaz sbar je oke...
insyaallah xlame 2...

NurulAin Samsuddin said...

hurmmm...
da bpe lame jd nie???

ain pn pnah gak mcm 2...
lg truk,die trus off fon 1 ari 2...
ain da nk mcm org gilee,duk tggu je...
puas da duk pjuk...mlm 2 bru die on..
tp ain still x contact die dlu...
ain tggu je die yg contact dlu...
2 mkne nyer die da slow skit...

einaz sbar je oke...
insyaallah xlame 2...

bunga ;D said...

okey tadi dia ad cll da,,
einaz tau dier mara lagi.
=(.

Mr.Clive said...

bukan expert dalam cinta.memang noob lah,senang citer.tapi berdasarkan pengalamn memerhati parents sendiri,nenek ngan atuk,cinta ni perlu btolak ansur.so kalau pape conflict,bawakan berbincang.bunyi skema,tapi tu lah rahsia kejayaan mak bapak kite. :)

good luck!

bunga ;D said...

what if klu parents kita ad masalah???
not me just the question..
=)

Cik Peanut said...

kadang2 peanut tak faham lelaki..diowang kata perempuan complex...mereka lagi compilcated..hiayaa...
---out of topic-----
yeah
thankz..
datang lagi ye
(O.O)
hheheh

R.K said...

die da kol aite..
oke la tuh..
laki kalau marah sampai macam ni, maksudnya die mmg marah dan die mmg sayang..

text je ayat simple2. jangan harap untuk direply. bagi die mase.
kalau die da kol pun. die masih mara lagi. sikit. just make him happy with jokes or wtv tp jangan tesilap menambahkan mara. then apologies once more.

bunga ;D said...

thanks for da great advice..
einaz suka..
einaz cuba..
lelaki ni memang susah nak difahami,,,
=(

aNiSa hANg tUaH said...

sabar la yep.
laki selalu m.i.a
tp die mst syg~~

bunga ;D said...

thanks kamu.
harap.

Melz said...

tapi bila lelaki dah difahami..anda akan rasa happy..kah kah kah..apa la aku mengarut nie..

cheer lul :P

bunga ;D said...

tak lelaki memang x kan boleh difahami.
sumpah i cakap!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

alalalal..cian dier...
takper dik..
kasi dia ruang seketika..
nanti dia ok...dia call la kamoo tu

tak mo sedeh2 k

oRkEd PuTiH said...

la ciannye..ala sj la 2 nk soh ko pjuk..
nk mnje2..
msti la dlm percntaan
ada ketawa n airmata..huhu=)

MiSeS LiSA said...

alalalala..
cmne leh jd gitu..
mara ta tthan sgt ea.
nti en kumbang ok lah tue..
sabar ye cik bunga...
=))

~ceRRy beRRy~ said...

jgn putus asa...

teruskan mendial no yg sama! =]

julietANNA said...

sabar,biasalah mcm ni.
anna pun slalu je jadik cmni.
just pujuk jelaaa kan?
xpun do something yg blh buat dia touching.
or u just diamkan diri dulu bg dia relax.
dah lama nnt dia ok mesti dia kontek u blk :)