Followers

Tuesday, 3 November 2009

kenapa perempuan suka sangat bercerita tentang itu dan ini??

*sambung dari title di atas;
sebab einaz ni perempuan sebab tula ienaz tau yang cik perempuan semua memang suka bercerita tentang itu dan ini,

now,
ienaz nk cerita yang:

HARI ni hari terakhir i berehat di rumah
dan akan berakhirnya sem break i.
wargh sedihnyer tinggal kan johor.
napa entah rasa macam ni selalunye tak pun.
ni cik kumbang punya pasal la klu dier tak sengat i mesti i sukaati jer balik. T_T

ok i nak citer la ap yang i rasa sekarang ni.

1)i rasa gila takut sebab result exam keluar jumaat ni!wish me luck ;) doakan einaz yer
2)rasa sedih yang teramat sangat sebab tak dapat sambut hari jadi yang ke 20 pada 7 november ni,sebab kena juga balik shah alam.
3)rasa happy juga sebab i akan masuk sem baru! seronok,seronok tak sabar nak habis.
4)bertambah seronok bila cik kumbang sambung study kat shah alm yeah!!! =D and i really hope dia dapat kat main uitm AMIN, i yang paksa sebab i tak nak dier kerja lagi kumpul sijil banyak-banyak dulu hahahah.

ok! sebelum balik i memang la honeymoon habis dengan family i and cik kumbang sebab diaorang tau yang diaorang pun tak dapat sambut birtday i. T_T

THANKS MEREKA AND cik kumbang yang sudi melayan i tau u memang sugguh susah payah to make me happy =) thank more..


hari-hari u bawak i pergi on9 kat old taste
thanks b,i tau u penat balik kerja tapI u tetap juga nak layan i.
T_T


u juga dipaksa mengajar i drive.
=P

*situasi dirumah semasa i balik selepas date ngn cik kumbang
einaz :ma,einaz da pandai drive tau =D
bonda: eley,einaz nak start kereta pun takut
einaz :yerla,einaz tak tipu tadi bani ajar
bonda:ok ma percaya dah berapa centimeter Kereta tu einaz gerak kan?
einaz : ma ni!!!!

*bonda ku memang seperti ni. geram nya rasa bila dia tak percaya ceht.


*************************************************************************************


yang ini pulak kejadian malam tadi.


cik kumbang: u tunggu kat depan rumah ea jap lagi i datang,
cik bunga : okey b,tapi malam ni tak boleh lepak lama-lama ea,ma i penat lagipun i nak tengok
TARI TIRANA =D
cik kumbang :ok

beberapa minit kemudian=p

cik kumbang : nah,i ada belikan u satu benda,
cik bunga : ap ni b??*buat muka pelik ;}



cik kumbang belikan i PROVITON la wok..
yer apabila bermulanya class ku and bermula la i mengedix ngadu yang i penat macam nak pengsan sebab class yang padat lagi mampat.hambik ko sapa suruh add banyak subjek kononyer nak cepat habisla tu..

i pun tak tau sangat apa jadahnya benda ni tapi cik kumbang i cakap vitamin .
tak kisah la u apa pun yang you bagi i telan jer..=D

*************************************************************************************

dan juga pada
hari ni 4hbnovember2009.
genapla umur ayahanda einaz
asp shah rizal thomas berusia 46 tahun
einaz doakan semoga ayah panjang umur dan dimurah kan rezeki selalu .
dan dapat belikan eianz kereta sebab anakmu ini sudah pandi membezakan yang mana satu break dan yang mana satu gear hahahaha
=D

ayah i ni memang la susah sangat-sangat nak ambil gambar.=D
i sayang sangat-sangat kat dia.

ok dada johore..
see u at shah alam.
doakan einaz semoga dapat result yang terbaik sebab einaz memang sudah cuba yang terbaik.!
ammin.



17 comments:

ellenyna said...

ehehhe so sweet your kumbang ;D

bunga ;D said...

haha mcam gula =D

smiley said...

Bunga,

hehe..no worries..everything will be fine..

btw, thanx sebab dropped comment..dan comment awk juga dah di reply di
http://triplesmiley.blogspot.com/2009/11/aksi-gedik.html

Thank You.

Regards,
Sofia

Melz said...

okeh okeh :) semoga success :) + tuh nanti belajar...kene pakai Clutch..kah kah tau x mana clutch ?

bunga ;D said...

to smiley:
thanks.

to melz:
hahaha how dare u.
syg la kat kmu =D

sEhA OweN said...

rajen2 la mkn vitamin tu eh..
hiks..

bunga ;D said...

okey..
tp mcm pait jerk=p

NurulAin Samsuddin said...

1) ain doakn einaz get the best result oke...
2) hehehe...saje nk wish dlu,happy birthdy ea..
3) bpe lame lg einaz abh blaja
4) thniah kat kumbang einaz sbb cont study lg...

namo sdih2 ea..
einaz msuk sem bru..ain lak nk cuti sem...
hehehehe
xmo jealous ea...

bunga ;D said...

ala bestnyer dia cuti.
tu la einaz geram tu ap la..
orang lin sebuk nak cuti ienaz sebuk nk register sem.
=)

Melz said...

einaz : habis la kamu kene baling tepung 7 november nanti..hahahaha

neway goodluck keh

~ceRRy beRRy~ said...

gud luck einaz utk result tuh..

bestnyeee leh blaja sama2 ngan en.kumbang! =]

oRkEd PuTiH said...

huhu...
semoga ko dpt result yg terbek..
blajo bwk kete t senang ko nk bejln2..huhu..
bgusnye boy ko..huhu
calon yg dicari..haha

s h a r v i na said...

pjg tul ko bercite!
ehe..
nway, gudlcuk syg..
slmt ke new sem..

Arief Arf said...

cepatnye kuar result.
orang baru nak start exam nihh..
haha

bunga ;D said...

cian kan einaz..=(
vina okey ko pun good luck eik..

Miss NadNod said...

:D

syakey said...

biase ahh, pompuan aktif sket, ske story mory :P