Followers

Wednesday, 16 December 2009

skip the class again.

lalala.
einaz skip class for 2nd time ouhuhu.
for the 1st time ada MC.yang ni ayah yang bagi kebenaran untuk ponteng class..

712 am:ayah call

ayah:asallamualaikum
einaz: em....*masih mamai lagi br bgn tido nk jwb salam pun tak larat
ayah:einaz,hbs class hari ni pukul bapa?
einaz:em pukul 5
ayah:ayah ada kat shah alam ni ada kerja nak wat,ayah habis dalam tengahari einaz nak ikut ayah bali ke nak balik sendiri??
****wargh terus terbangun weyt einaz dari tido sebab gila happy ayah yang workerholic ni nak jemput anak dia balik =p
einaz:tapi ienaz ada class petang??macam mana nak balik saing ayah??
ayah:tak pala class petang tak yah pergi..tak pa kan??

hahahaha.
kan happy jerk einaz hari ni.
tak palah ponteng wat sekian kaliya...

terus text mesej kat cik dilla

wey,aku tak g class harini. ada hal la..=p

ala.tiba-tiba jerk rasa rindu kat cik kesayangan.sebab bila einaz dengan mereka ni.lupa semua msalah kat rumah..thanks beb.**rasa macam nak pergi class la pulak.=p


okey mahu pack barang.
kejap lagi ayah datang jemput
tak sabar sangat nak balik
sudah rindu kat my mum,,T_T
*balik nak suruh masak banyak-banyak nyum,nyum..=D



juga kat cik kumbang saya!!..




13 comments:

sasha* said...

wah ayah bg greenlight haha

Melz said...

so pergi kelas ke tak nie ? miahaha

blur² kat sini



rasa macam nak pergi class la pulak.=p

aNiSa hANg tUaH said...

aku pon slalu skip kelas
aduh..

hal ape yg membuatkan anda tak pegi kelas eyk
hehe

ahmad said...

escape2!!....hehehe

bunga ;D said...

to sasha:
hahaha ayah sayang saya.

bunga ;D said...

to melz.
wooow.
sy tetap x pergi.;

bunga ;D said...

to anisah..
it being a long tiem story...

aleena said...

hehe..me selalu je ponteng if rasa class xbuat pape activiti sgt:P

atikAh KAKAKA said...

singgah kejap (:
nice blog too !
orang johor yek ?
SAMA LAH :D

norhaizan said...

hohoho..ponteng klass mmg beshh..teringat lak akak ngan zaman study dulu..huu..

bunga ;D said...

to aleena..
betul2 tp mcm x bik jerk ponteng selalu nnt kena boikot.=p

bunga ;D said...

to atikah:
yerk2 einaz org johor..=D

bunga ;D said...

to kak norhaizan.
nnt klu einaz da hbs stdy mesti terigt2 zamn asyik ponteng class..=D