Followers

Monday, 21 December 2009

study week+++++

HAISH NAPA bila stduy week kena buat =D .
saja jerla sangat tak ada kena mengena.
hari ni einaz baru sempat update blog..
padahal masa kat johor hari-hari paksa cik kumbang teman i online kat "OLDTASTE"
BIASA la orang kalau da jumpa cik buah hati mana ingat benda lain da.hahah.
tak dalah gurau jerk
hadoit einaz rasa yang hari ni einaz main tulis jerk apa yang ienaz rasa nak tulis.
sangat buruk kan hasil penulisan ienaz T_T.

mood:da rindu kaat cik kumbang =(*saya memang gedik so what??





ok da berbaliK pada title "STUDY WEEK"
bila tibanya study week that's means yang exam around the corner la apa lagi kan.
hahaha.
and bila exam da nak dekat barula ienaz ops bukan einaz sorang kami terhegeh-hegeh masuk ke library.

yerk kami memang ditakdirkan bersama.=)


muka serius bila sem ini di offer kesemuaya subject calculate.hambik ko.


yer ini la cik dilla.
cian dia sebelum-sebelum ni picture dia jarang di upload.
=)


ada style la mereka berpura-pura study*tak la mereka memang seorang yang serius di dalam library =p


ap yang ko senyum kat aku tu dilla,
aku tau la aku wat ni salah kan.
hahahaha...
ini la kami.

orang sebuk study dia sebuk text kat tuuuuuutttt***
hihihih.
tak pala walaupun begitu
cik alysa ini adalah salah seorang calon "dean list"


okay sekarang tibanya masa bergelumang dengan nombor-nombor*sakit otak.
esok ambil slip*dalam hati mintak-mintak la kesemua paper dapat dihabiskan sebelum cuti new year.=D

wish me luck!

9 comments:

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS INFO :
DATE: 9/1 --->> SHAH ALAM (RM150)
TIME: 10:30 AM-5:30 PM

DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
TIME: 10:30AM-5:30PM

DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

-MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
-BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!
http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com
FB: Eyra Rizal @ Eyra Rizal Touch

.Anna. said...

all the best ya! :)

sarahunny said...

u! ye u! hahaha ienaz cantik lahh.. tpesona.. haha jgn risau saya normal

aNiSa hANg tUaH said...

good luck bebeh

wa..bahagienye die
disamping si die
yeh~
hehe

bunga ;D said...

to love:
saya suka makeup!!thanks.

bunga ;D said...

to anna:.
thanks..
=D

bunga ;D said...

so sarrahunyy:
kamu super cantik.

bunga ;D said...

to anisah:
semoga kekal AMIN.

Sesumpah said...

cewek cun mentelaah :D