Followers

Sunday, 29 November 2009

jadikan aku yang kedua.

busy.busy.busy.=p
later i update yerk..


lagu nie best ok.


jadikan aku yang kedua.
that means after your mum.
not others girls.
nak kena cepuk buatla




jika dia cintaimu
melebihi cintaku padamu
aku pasti rela untuk melepasmu
walau ku tau ku kan terluka

jikalau semua berbeda
kau bukanlah orang yang kupuja
tetapi hatiku telah memilihmu
walau kau tak mungkin tinggalkannya


jadikan aku yang kedua
buatlah diriku bahagia
walau pun kau takkan pernah
kumiliki selamanya



Wednesday, 18 November 2009

HARI GERAM SEDUNIA.={(

hari geram sedunia.
hari geram sedunia.
hari geram sedunia.

nak cakap banyak-banyak yang hari ni memang hari geram sedunia.
memang geram.
nenek cakap kalu tengah geram istighfar.

ok.sekarang ni i memang kena banyak-banyak istighfar.

napala kat dunia ni orang saling dengki-mendengki.

ee mula-mula rasa tak nak cita tapi kena cita juga.
i nak cita juga.

pada suatu hari.
yer hari yang suatU adalah terjadi harini.

petang ni mengalai tekanan kepala selepas i class perakaunan.
balik class hujan selebat-lebat rasa
satu dugaan yang sememang i redha.

balik jerk rumah dengan keadaan basah.
tengok ada makhluk atas katil einaz tengah bersantai sambil sambil makan buah.
xpala i redha juga.
tapi dalah makhluk tu duduk kat katil i yang da sememangnya bersih=p
boley pulak dia menempek barang-barang kat katil einaz.

HADOIY!!!!!!!!.


ok i sound dia.
sound dengan cara yang habis lembut..
sebab i memang da tak tahan dengan orang yang memang tak reti hormat dengan orang lain.

i rasa pas i sound dia i rasa bersalah.
tapi salah ker sound sebab dia yang wat salah.

what ever.
einaz terus masuk bilik sebelah.
tido.tido.tido.tido.

sampai rasa tak nak tido lagi.
einaz bangun nak balik bilik..
pulas tombol pintu berkunci
ketuk.ketuk,ketuk
masih sabar lagi
ketuk.ketuk.ketuk.
sah tak ada orang sebab senyap jer dalam bilik..


time ni tahap kesabaran da habis da....

KUNCI!!..
ya allah einaz tak pernah tengok orang yang busuk hati macam ni..

dia boleh kunci pintu padahal.
dia memang tahu yang einaz da balik rumah.
mestilah semua barang einaz kat dalam bilik termasuk la kunci bilik.
yang makhluk ni pergi kunci pintu tu napa.
BO**!!!.

geramnya........

sekarang dia da mula kerja part time kat mcd.
alhamdulillah.
tak payah tengok muka dia.
BUSUK.

ps:SEJAK makhluk tu masuk ke rumah ni kami tak macam dulu! semua housemate einaz tak suka dia...
pelik la manusia macam ni takkan penah rasa bersalah walaupun dia buat salah sebesarr manapun.




Tuesday, 17 November 2009

type.delete.type.delete.


bibir perlu muncung!!


10 minit i type n then i delete.type.delete.type.delete.
betul i tak da mood nak post entry.
ada benda yang membuatkan ienaz rasa tak ingin nak post entry,

ok ramainya tanya result einaz =p.
ala malu la nak cakap i bukan orang yang pandai.

tapi alhamdulillah.=D


dan dengan sebab result einaz ni juga la ditawarkan subject ini :

statistic.
account.
finance.
economi.
multimedia.

tahniah kepda norsyafinaz kerana sem ini kesemuana subject PECAH KEPALA.
SEbab semuanya memerlukan PENGIRAANT_T
sumpa einaz tak suka.
bagila subject teori macam mana pun.
'i boleh terima tapi bukan ni!!.



ps:i have trip to singapore..ada sapa-sapa nk ikut??=D


Saturday, 7 November 2009

selamat umur 20 =D

selamar umur 20 pada einaz.=D
hahaha.
sangat tak malu ucapkan birtday kat diri sendiri.
hari ni 7 november 1989.

einaz nak ucapakan juta-juta-juta terima kasih kat siapa-siapa yang da wish birtday kat ienaz..
ampun maaf la dari ienaz sebab tak dapat reply mesej anda,anda.

semoga doa anda kat einaz dimakbulkan.
AMIN!.
=D


fakta:
nama :norsyafinaz binti shah rizal thomas
umur :20 tahun.
t.lahir :hospital besar muar johor
alamat:segamat johor =p


EINAZ dari dulu tak penah nak upload gambar masa einaz kecik-kecik dulu.
no menatap la kamu.
tak boley banyak-banyak hihi
masa kecik-kecik einaz sangat la GEMUK,hitam,NAKAL dan sebagainya!!hahahah


kan i da cakap i nakal tengok la adik sendiri pun i nak hempap..!!,
,
hitma tak i da cakap tak nk caya.=p

gemuk nya budak gemuk ni!!!!=D




ala picture ni kabur la T_T
GAMBAR YANG KAT BAWAH NI.
masa ienaz kat tadika polis johor.
ienaz memang aktif dari tadika ni.
dalam satu majlis ienaz boley masuk banyak .
hebat kan..
hahahhaaha...
bangga pulak tak baik tau :)


dapat tak cari yang mana einaz??
cari la sediri hahah.
xla yang ienaz da bulat,bulat,bulat kan tu la cik ienaz.







BUDAK gemuk ni anak kepada tuan shah rizal thomas dan pn foziah
terima kasih kerana melahirkan dan membesarkan einaz sehingga einaz jadi sebesar ini..
einaz terlalu sayang kan mereka..



Wednesday, 4 November 2009

cik perempuan yang rasa sedih T_T

saya rasa sedih
saya tau saya salah
saya marah awal malam tadi
tapi saya tak sengaja
saya rasa sedih sebab awak yang buat saya rasa sedih
awak lebih kan benda tak penting dari saya
sebab tu la saya mara sangat kat awak.
tapi bila saya marah awak.
awak langsung tak cakap apa-apa
napa awak tak marah saya balik?
napa awak baik sangat dengan saya
padahal saya da mara awak
awak masih buat tak tau
awak saya sedih sangat
saya telifon awak langsung tak angkat
saya text awak langsung tak reply
saya tau awak kecik hati dengan saya
tapi awak tak tau nak marah saya macamana kan.
awak baik sangat.
awak saya mintak maaf sangat-sangat
saya tak sengaja nak buat awak macam tu
saya tengah marah sangat malam tadi.
u!!!!!!!!






to cik kumbang saya:
saya tak tau lagi nak buat apa.
awak tak pernah wat saya rasa sedih macam ni,,
awak maafkan saya T_T
saya rindu sangat-sangat kat awak.






Tuesday, 3 November 2009

kenapa perempuan suka sangat bercerita tentang itu dan ini??

*sambung dari title di atas;
sebab einaz ni perempuan sebab tula ienaz tau yang cik perempuan semua memang suka bercerita tentang itu dan ini,

now,
ienaz nk cerita yang:

HARI ni hari terakhir i berehat di rumah
dan akan berakhirnya sem break i.
wargh sedihnyer tinggal kan johor.
napa entah rasa macam ni selalunye tak pun.
ni cik kumbang punya pasal la klu dier tak sengat i mesti i sukaati jer balik. T_T

ok i nak citer la ap yang i rasa sekarang ni.

1)i rasa gila takut sebab result exam keluar jumaat ni!wish me luck ;) doakan einaz yer
2)rasa sedih yang teramat sangat sebab tak dapat sambut hari jadi yang ke 20 pada 7 november ni,sebab kena juga balik shah alam.
3)rasa happy juga sebab i akan masuk sem baru! seronok,seronok tak sabar nak habis.
4)bertambah seronok bila cik kumbang sambung study kat shah alm yeah!!! =D and i really hope dia dapat kat main uitm AMIN, i yang paksa sebab i tak nak dier kerja lagi kumpul sijil banyak-banyak dulu hahahah.

ok! sebelum balik i memang la honeymoon habis dengan family i and cik kumbang sebab diaorang tau yang diaorang pun tak dapat sambut birtday i. T_T

THANKS MEREKA AND cik kumbang yang sudi melayan i tau u memang sugguh susah payah to make me happy =) thank more..


hari-hari u bawak i pergi on9 kat old taste
thanks b,i tau u penat balik kerja tapI u tetap juga nak layan i.
T_T


u juga dipaksa mengajar i drive.
=P

*situasi dirumah semasa i balik selepas date ngn cik kumbang
einaz :ma,einaz da pandai drive tau =D
bonda: eley,einaz nak start kereta pun takut
einaz :yerla,einaz tak tipu tadi bani ajar
bonda:ok ma percaya dah berapa centimeter Kereta tu einaz gerak kan?
einaz : ma ni!!!!

*bonda ku memang seperti ni. geram nya rasa bila dia tak percaya ceht.


*************************************************************************************


yang ini pulak kejadian malam tadi.


cik kumbang: u tunggu kat depan rumah ea jap lagi i datang,
cik bunga : okey b,tapi malam ni tak boleh lepak lama-lama ea,ma i penat lagipun i nak tengok
TARI TIRANA =D
cik kumbang :ok

beberapa minit kemudian=p

cik kumbang : nah,i ada belikan u satu benda,
cik bunga : ap ni b??*buat muka pelik ;}



cik kumbang belikan i PROVITON la wok..
yer apabila bermulanya class ku and bermula la i mengedix ngadu yang i penat macam nak pengsan sebab class yang padat lagi mampat.hambik ko sapa suruh add banyak subjek kononyer nak cepat habisla tu..

i pun tak tau sangat apa jadahnya benda ni tapi cik kumbang i cakap vitamin .
tak kisah la u apa pun yang you bagi i telan jer..=D

*************************************************************************************

dan juga pada
hari ni 4hbnovember2009.
genapla umur ayahanda einaz
asp shah rizal thomas berusia 46 tahun
einaz doakan semoga ayah panjang umur dan dimurah kan rezeki selalu .
dan dapat belikan eianz kereta sebab anakmu ini sudah pandi membezakan yang mana satu break dan yang mana satu gear hahahaha
=D

ayah i ni memang la susah sangat-sangat nak ambil gambar.=D
i sayang sangat-sangat kat dia.

ok dada johore..
see u at shah alam.
doakan einaz semoga dapat result yang terbaik sebab einaz memang sudah cuba yang terbaik.!
ammin.