Followers

Wednesday, 13 January 2010

dapat cikgi yer bukan cikgu yang garang!

einaz memang tabik berspring-spring la pada siapa-siapa yang sambung study sampai ke peringkat master in accounting.wargh memang caya sama lu.
tiba-tiba jerk masuk topic ni kan..



Macam ni cerita dia..*cewah ada gaya mcam cik joyah nak mulakan gosip dia x??harini kitaorang yer bukan mereka.ada gap class 3 jam so dengan perasaan rajin nyer einaz ajak pergi library*ada makna ni=p.dan rakan seangkatan pun ikut la kan...dengan perasaan tak tahu malu nya einaz keluar kan buku akaun hahaha ada makna ok i ajak g library sebab tak siap latihan akaun la.bukan sengaja tak nak buat tapi tak faham!!!.ok masih tak nak mengaku yang diri malas nak cuba wat sendiri sehingga perlu tunjuk ajar ku sifu.sapa sifu dia???

ha!ni la sifu ienaz
cehy bangga la tukan aku panggil ko sifu!=p
cik anna ali nafiah n cik alysa anuar.

sambung balik cerita:

mereka ni la yang banyak gila n sabar gila juga ajar einaz wat akaun.thanks sayang!ops einaz rasa macam da lari title lak kan...mula-mula ok actually sebelum cik alysa ni datang ke library cik dilla ni yang ajar i..haha ops asal tiba-tiba ketawa ni bukan apa cik dilla ni terlalu sayang kan i *sayang ker?? semua soalan yang einaz tak faham cik dilla ni terus jer bagi jawapan tanpa memeningkan kepala einaz nak cari mana datangnya jawapan ni???
ok cik dilla memang tidak menyusahkan...tapi tiba-tiba jer!!!!ok nak tunjuk dulu mana satu cik dilla ni.
ha ni la cik dilla kesayangan einaz!!=D*wwey rindu aku nk tengok ko pakai tudung=p

sambung balik,sambung balik..!!


tapi tiba-tiba jer!!!datang la pulak cik alysa nikan.yerk terus dia ajar einaz mengantikan cik dilla yang telah kebengongan ajar einaz disebabkan einaz tak faham-faham.hahahahah.sory ea sayang-sayang ku ienaz selagi tak faham selagi itu ienaz nak tanya sampai anda rasa tidak mahu melayan einaz lagi.
ok nila cikgi yer bukan cikgu yang garang yang ienaz maksudkan tu..!okey actually dia tak garang cuma little bit straight jer,,but i like cara dia ajar einaz or orang lain,apa yang dia ajar faham................=Dwalaupun einaz tahu sometimes dia terasa ingin berbuat seperti inihahah.




ha ni lagi satu cerita yang berlaku harini juga...selepas lepak kat library tu we'ls terus masuk class akaun.clas kegemaran ramai tu hahah =Dmasuk.masuk jerk terus kena wat latihan sama macam latihan yang cik alysa,cik anna and cik dilla ajar tadi..alhamdulillah einaz boley la buat..dalam tengah-tengah wat tu tiba-tiba jerk cik eva tomey datang ke tempat kami..

cik eva:dilla macam mn nak wat ni??
cik dilla:yang mana??
cik ienaz:napa eva??napa tak suruh alysa ajar*padahal cik alysa ni duduk sebelah dia jer
cik eva:tak nak la alysa ajar garang sangat la..

hahah ok einaz tak tipu bukan ienaz seorang jerk cakap cik eva aqila abu jalil ni pun cakap juga.hahahah...
cik eva aqila abu jalil and cik alysa anuar.*haha saja letak muka cikgi garang bila tengah terseyum pait lalalala


cik eva aqila n cik einaz shah rizal thomas*nama tak nak panjang lagi ker???=p
hahahaha kami la yang selalu kena mara dengan cikgi yer bukan cikgu yang garang tu!
sebab kami yang blurr dalam class akaun.bukan sepenuhnyer blur ok...corection.

BYE!


4 comments:

~0~ said...

hehehe....garang btol cikginye ek

lily said...

http://lilybabyshop.blogspot.com/


100% branded n original.. not orichina!!!

lily said...

http://lilybabyshop.blogspot.com/


100% branded n original.. not orichina!!!

bunga ;D said...

garang juga la but she sweett.=D