Followers

Wednesday, 27 January 2010

walaupun tahun hijrah dah lepas tapi ienaz tetap nak berhijrah juga...=D

einaz !
before late you should back to old..
old people said.
friends comes and go.
the new one get trouble
the old one get me missing forever,..


rindu kat cik bunga lama tapi tetap segar.=D


dah lama GILA ienaz tak update blog.
rasa keinginan untuk update blog kian hilang dengan sebab,
sebab...


sebab..


sebab..




sebab.
malas nak type
panjang sangat sebab dia.
so just forget it.
sekarang einaz rasa seperti 3 tahun lepas.
rasa seperti pertama kali kaki ini menjejakkan kan ke shah alam..
rasa ketenangan yang lama ditinggalkkan,




*ok rasa macam terpaksa berhenti disini.
sebab macam da merapu gila..

kat sini ienaz just nak bagitau yang "

IENAZ DA PINDAH RUMAH DARI RUMAH TINGGI
*apertment perdana shah alam.



KE RUMAH TAK BERAPA NAK TINGGI"=D
*taman tadisma shah alam.



bye!




6 comments:

nand nasyari said...

ok la tu..maseh tggi.. 2 tgkt tggi pe..lalala~ ;D

s h a r v i na said...

eh makcik, asal pinda?

Legasi Piston Pecah said...

tak bagi pon alamat..camna nak beraya nanti?hihi

Nazatul shima said...

wah..umah baru lagi bez..hehe..

bunga ;D said...

to nand:
haha best2..pasni mkin gemuk la ienaz sebab b4 this ni tanga 3 tingkat=D

bunga ;D said...

to vina tomey:
haha sj jer ubah angin.
lebih selesa ngn angin kat tadisma la..
lalalla


to legasi:
nak alamat??
boley ajo..
ahhaha


to nazatul:
rumah baru mmg best gila.=D