Followers

Friday, 8 October 2010

BLUE STORY ;D

HA nampak jer title "blue story" baru sibuk nak baca blog aku kan..kalau tak...hahaha
eh lupa pulak!
ASSALAMUALAIKUM korang!

Sempena "musim mengawan" yang sedang melanda ditempat aku sekarang ni.. eh maksud aku musim mengawan tu sama maksud dengan acara berkahwin secara pukal yang mana dalam sehari korang pergi SEPULOH kenduri kahwin..
aku nak share satu cerita bagi aku bila aku baca jer pergh agak-agak la kan, apa yang agak-aagak tu korang baca la sendiri ea dan hanya boleh di baca oleh mereka dari golongan 18sx sahaja.haha ;D
CERITA DIA MACAM NI ....


Kitty dan suaminya sedang mandi bertelanjang dalam bilik air ditingkat atas rumah mereka, tiba tiba lonceng pintu berdering…ring ..ring..ring….Maka
si Kitty terus membungkus tubuhnya dengan tuala dan berlari kebawah untuk membuka pintu.

Rupa-rupanya, Robert jiran rumah mereka berdiri di depan pintu dan berkata ” Oh..Minta maaf kerana menggangu u yang sedang mandi..”

Kitty menjawap ” tidak apa, biasalah tu..apa u mahu”

Robert terus dengan ghairahnya menjawap ” Ohh..Kitty..u mempunyai kulit putih melepak harus bak sutera , jika I offer u RM100.00 sanggupkah U menanggalkan tuala bahagian atas sebagai balasan???”

Dengan secepat kilat tanpa berfikir panjang maka ditanggalkan bahagian atas tuala memperlihatkan buah dadanya yang menbukit demi wang RM100.00..

“WOW” Robert dengan mata terbeliak menghayati buah dadanya yang secara langsung memberangsangkan semangatnya sekaligus menawarkan RM100.00 lagi kepada Kitty untuk menanggalkan kesemua tualanya!!

“kenapa tidak” balas Kitty “itu ganjaran yang amat lumayan” dan terus melonggarkan tualanya memperlihatkan keayuan tubuh yang mengiurkan tanpa seurat benang pun!!.

Maka Robert dengan air liur yang meleleh keluar dan merasa rimas yang amat ketara seperti disimbah air sejuk dengan bahagian zip seluar yang seakan-akan pecah terus menyerahkan Note Rm200.00 kepada Kitty tanda kepuasa yang tak terhingga sambil berlari pulang ke rumahnya untuk melakukan latihan ‘menembak’.

apabila Kitty kembali ke bilik air untuk menyambung balik mandinya maka suaminya bertanya ” Siapa yang membunyikan lonceng pintu ?”

“Jiran kita, Si Robert” Jawap Kitty

“Robert??” Tanya Suaminya “Adakah dia memulangkan Wang RM200.00 yang dipinjam dari saya tempoh hari??”


ps: sebab perempuan lupa hutang yang dipinjam
eh wahai lelaki lu fikir la sendiri! ;D
BYE!

PS: AKU RASA CERITA NI TAK ADA KENA MENGENA DENGAN KENDURI KAHWIN YANG AKAN AKU PERGI ESOK ;D,bagi yang akan berkahwin aku ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU.;D


2 comments:

ejum said...

mcm kenal..hehe..

ada blog jgak rupanya

http://qhairul-nizam.blogspot.com

Roxy zai said...

wakakka..sengal la bini dia tue=p