Followers

Tuesday, 26 October 2010

OMG. saya dah ada boyfriends !


ASSALAMUALAIKUM CHOLO! *eh macam la cholo pandai jawab salam aku kan ;p



Eh mesti korang nak tahu kan cholo ni siapa? Cholo ni la boyfriends baru aku. Haha caya tak? tolong la percaya sebab aku dah jatuh cinta dengan cholo ni. Nak tengok tak gambar boyfie aku! eh korang ada rasa nak termuntah tak dengar pengakuan aku ni. eh stop jangan muntah lagi aku ambik baldi jap yer nanti kalau termuntah kat situ siapa nak lap kan??korang juga kan.. ;)



Tada ni la oh sayang engkaula jejaka idaman!..





Haha handsome kan. Eley aku tahu korang buat-buat terkejut jerkan padahal korang dah tahu dah pun siapa cholo ni. Dia ni la Philippine actor yang berlakon dalam “stairway to heaven”



Mey sini aku cerita kan sikit pasal cerita ni bagi sesiapa yang tak pernah tengok lagi kan. Dalam cerita ni Main cast dia




Dia ni la heroin cerita ni rhian ramos !


Sweet kan hero dengan heroin cerita ni.

aku dengan rajin yang tak berapa rajin nya, nak la cerita kan sikit pasal stairway to heaven ni. macam ni cerita dia.......

Jodi dan Cholo membesar bersama. Mereka sayang diantara satu sama lain. Tragedi bermula ketika Cholo memulakan pengajiannya di luar negeri tanpa Jodi. ayah Jodi's telah berkawin dengan Maita, yang mempunyai dua orang anak, Tristan dan Eunice, dari pernikahan sebelumnya dengan Dindo. Eunice iri hati dengan kehidupan Jodi dan bertekad untuk mengambil segalanya, termasuk Cholo. Tristan mempunyai perasaan terhadap saudara tiri nya, Jodi.

Lima tahun kemudian, tragedi terjadi ketika Jodi masuk ke dalam sebuah kemalangan kereta menyebabkan dia kehilangan ingatannya. Bersama dengan Tristan, mereka memulakan hidup baru. Cholo dipimpin untuk percaya bahawa Jodi sudah mati, dan Jodi disebut sebagai Jenna. suatu saat cholo bertunangan dengan Eunice. suatu hari mereka bertemu, ia bertekad untuk mengingatkannya pada cinta yang mereka miliki di antara satu sama lain.

Eh macam banyak jer aku dah cerita kan. Kalau nak tahu selanjutnya tengok la sendiri setiap hari isnin hingga khamis pukul 3-4 petang hanya di tv3 cewah ada macam gaya iklan tak aku cakap. Lepas ni berhenti belajar la jadi tukang baca iklan boley? ;p dah jangan perasan . ok la nak smbung tengok cerita ulik mayang pulak. Selamat menonton.

BYE cholo!


54 comments:

Eyda Sheyda said...

wahh best ada bf baru.. artis lagi 2.. ahhaha

hiro said...

gua!

Aisyah AR said...

selamat berkenalan!!!

nak suke si kacak tu sama boleh??
sharing is loving u know...hahahha!!

p/s: love ur dimple!!!!! cute!!!!! smile owez ok!!

einaz shah rizal thomas said...

eh mesti la best eyda hahha ;p

einaz shah rizal thomas said...

eh tu lu ker mat haha ;D

einaz shah rizal thomas said...

selmat berkenalan ar aisyah .;D

edaolala said...

singgah sini dear :) u lagi cute ;p ehehehe. ehhhh mamat tu hensem. i pun nak tgokk la cite ni :DDD

alisha said...

wahhh , boyfiend dia . boleh kasi pinjam ? ahha , hensem kan ? :DD

jom tengok entry aina yang latest :

http://kotakkosong-aina.blogspot.com/2010/10/wahai-nur-ismah-nasir-si-copycat.html

einaz shah rizal thomas said...

sila edaolala gerenti kita jadi madu lepas ni ;)

einaz shah rizal thomas said...

jomla alisha ! ;D

ichawanie said...

awk pom cntik jgk..heeee~

einaz shah rizal thomas said...

mekasih ichawanie !

dark r0se said...

dy nsem~ kamu santekkkkk~ sesuai la tu kamu ngan cholo!;)

nurulfaridah said...

ehh2..bf awak handsome..share dgn kite boleh?hik3 :D

safiyyahosman said...

babe...lagu kat blog u nih title apa?best la!!:)

u pun cantik:)..

eiffel said...

ler..philipine ker ni??ensemmm :P


syg lar tayang kol 3-4..ni kt opiz cmne nk tgk T.T


p/s :: citer dia cm citer stayway to heaven yg versi korea jerk...try ler google..

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

naz singgah kat sini plak sis yg comey :)

einaz shah rizal thomas said...

eh thank dark rose. malu saya ;p

einaz shah rizal thomas said...

bf kiter ni meman untuk dikongsi pun ;D

einaz shah rizal thomas said...

safiyyahosman ala tak igt la lagu apa tapi dadali yang nyanyi (:

einaz shah rizal thomas said...

eiffel mmg dia copycate dari citer korea kan haha ;)

einaz shah rizal thomas said...

Syarifah Nornazrah Al Yahya .
singgah la lagi yer,,, ;D

ardinihumaira said...

umi dni hari2 tengok certa ni tau.. :) dni je terlepas tengok sebab asyik ada kelas petang...

einaz shah rizal thomas said...

ardinihumaira.

citer best sgt tapi kalau terlada ley tgk kat you tube (:

Suey Al zahra said...

Auw,bf you ke? ceh,hensem laa...

singgah ye,salam kenal

einaz shah rizal thomas said...

kalau la dia boley jadi bf i. haha

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

hemsem! ehehe..
neway awk tu pon gojes:)
da folo kamu..ihik..nice blog ya=)

ayumi pinkahana said...

hye!

hensem betul pkwe baru~ =)

Anonymous said...

cik einaz . (:

blog anda juge sgt cantekk :p

suke suke !

cikmi said...

hye tuan blOg!!
*oke~ tau! itu ayat awak ;p

sekali lagii....

hye Einaz rizal thOmas!!! ;)
ensam gile bF~
bak pinjam seminggu bulehh? hehe

yanshumill said...

wahh bf artis 2 ~ :P
tq kak einaz 4 visit my blog http://shumiijellyan.blogspot.com

blog yg cute , luv it ...

rainbow skit, said...

sengal ~ hahaha
cholo tu cam tua je , nampak keduut. oooppss . ;p

Wahidah said...

alahaii hensemnya boyfie die...

hehehe..exam dh hbs eik??

love wai..

AeNa Helaena said...

sweet,.. u lagi cantik dear..

nice blog.. ;)

liyana aziz said...

terkesima tengok header, lawa laaaa! hehehe.. suka gak dingdong ni, dia berlakon cte dyesebelle.. cte duyung.. =)

Un Phat Lee said...

apsal gua perasan nih? haih.

aTiKa aTeRkaH said...

hahaha..penangan cholo betul ea dear..hehe

atok said...

flipin byk kat blakg tuu hehe

Nurulbadiah Lai said...

syg..canteq itu kamu..
muahhxxx..:))

Amni said...

hehe... tajuk cam gempak.. tengok gambar ni dah tau dia nak ngaku tu boyfriend dia.. lalalalalla....=p

suka dia ni berlakon tau! tapi still belum sampai tahap minat giler la.. hehe

Siti Mashitah Saidin said...

tag kamu dlm http://lautanteh.blogspot.com/2010/10/bilamencariidentitiyanghilang.html

Azrin Kamaludin said...

hai cantik!
ensemnya bf baru kamuuu..
pinjam bole?

tajuk lagu ni : Disaat aku mencintaimu-Dadali..
ari2 dengar dlm kreta kat ofis kat rumah..

einaz shah rizal thomas said...

terima kasih yer pengome sekalian ;)

PinQib said...

ttp suko cter dyesebel

*she's s0 e!Ra* said...

OMG! hensemnyeeeeeeeeeee mamat ni Einaz...I like!

Mr. Firdaus said...

urmmmm..
mcam pnah tahu jer jalan cter nih?
mcam cter korea jer.
title cter pon same. huhu ;p

cik kumbang said...

wah..handsomenya bf die...ngee~
tgk x cite you to me are everything?..bf awk berlakon gak cite tu...hihi~ (^_^)

[ a.J.a ] said...

hye owner belog yg santek ^_^ .
i follow ur nice belog eh..can?can?hiks~

p/s : ape ek tajuk lagu dlm blog u nie..i like !=)

Eija Azizah said...

i like stairway to heaven!
love cholo & jodi jugak..heee
romantik seyh!

to einaz :
nice belog too..
i follow u.. :))

violet said...

haiii.....cik einaz... jalan sinie puler..hehe...salam perkenalan... thankz sudi jengok blog kami..hehe..

betullah einaz, die copyright dri citer korean tu..tajuk pon samer... wawa...sedih teramat citer korea tu.. x pernah tahu pon de versi filliphine nie... cnferm best n sedih jugak kn?? nak tengok!!!! hehe... tq coz share dis information..like1000x...hehe

DUHKON :'| said...

HEY PEMILIK BLOG :)

nice blog and followed too~

P/S : Actually cerita nie Korean Drama .Phillipines tyru .
Search Stariraway to Heaven Korea.Cerita tu mase saye darjah6 kot ?
But both bestt !:D

DUHKON :'| said...

HEY PEMILIK BLOG :)

nice blog and followed too~

P/S : Actually cerita nie Korean Drama .Phillipines tyru .
Search Stariraway to Heaven Korea.Cerita tu mase saye darjah6 kot ?
But both bestt !:D

Naufal said...

tumpang tnye, lagu pe yg dalam blog nie?? huhu

Greglkyw said...

hemsem! ehehe.. neway awk tu pon gojes:) da folo kamu..ihik..nice blog ya=)