Followers

Tuesday, 27 July 2010

single kan senang.

siapa kata single tu senang.memang dulu einaz cakap kan best kalau single.*time ni masih bergelar kepunyaan orang ;p bila single tak ada orang kongkong nak pergi mana-mana tak ada orang halang.eh senang cakap hidup seorang yang bergelar single ni memang manis la.ok itu setakat sebulan.dua bulan masuk jer tiga bulan. mula lah rasa susah kan kalau single ni. part yang paling susah kan.bila orang tanya. eh u dah ada boyfriends? dan dengan selamba mak bedah nyer ienaz jawab la ienaz single.dah memang single pun kan. then bila dah bagi jawapan yang ienanz single.boley pulak dengan selamaba tok ali dia cakap tipu la.hek eley tadi
ko juga tanya,bila aku dah jawab tak caya pulak.haish lelaki-lelaki.


lagi part yang paling sedih time weekend.housmate semua pergi dating.einaz sorang jer tekapai-kapai kat rumah tengok member-member bersolek sakan nak pergi dating haish time ni la segala air mata nak terkeluar kan.T_T jelez gila bila tengok mereka pergi tengok wayang berdua-duaan,shoping berdua-duaan,makan berdua-duan.eh apa-aper jerla aktiviti yang dibuat secara berdua-duaaan,


ok itu dulu,walaupun perasaan jelez makin berkurang tapi terasa juga la.hari ini genap la einaz 6 bulan break dengan ex-boyfriends. haish apa la dia buat sekarang ni kan?awak sihat?awak ingat tak einaz lagi?awak mesti dah ada girlfriends baru kan T_T.

ya allah sedih nyer.ok dah.
secara konklusi nya bukan senang untuk seseorang perempuan untuk bergelar single.
banyak benda yang akan einaz hadapi.so kuatkan hati, jangan percaya orang sesuka hati then. jangan jelez lagi melihat orang berdua-duaa. tak semestinya tak ada boyfriends tak boleh happy.

tak semestinya susah hidup tanpa lelaki.kan?kan?





eh macam rindu jer kat awak.

BYE!