Followers

Thursday, 13 January 2011

tentang.perasaan.yang.perasan

i skip class again....this.is.my.short.entry


haiy.morning nak masuk afternoon! ; D mood aku yang baru lepas tengok cerita "cuti-cuti cinta" aku tau aku ketinggalan zaman tapi ada aku kisah??tapi aku nak cakap comel dow nora danish dalam cerita itu



lepas.aku.tengok.cerita.ni..

what can i say about my first love??

The words that he tells, the way he touches me shows that he loves me. I just know he does. I think I have Fallen in love. The talks about jelousy, love and family always come up in coversation. One who does not care would be afraid to speak of those words. He is the one! Or is he? He is the one God has chosen for me, my first true love. The definition of these thoughts I am in Love...INI.CERITA.DULULAH..;'(

ops.terupload.pulak..;D

aku mula berfikir bila dah ponteng class then duduk kat rumah.membuang masa tengok cerita cinta, then felling sorang-sorang,memang membuang masa.bersyukurnya aku lahir kat malaysia, dah la kerajaan bagi biasiswa, sediakan segala kemudahan belajar, tu pun aku nak ponteng kelaslagi?dan.buat.muka.tak.bersalah.tengok.movie.hahaha.


okla.kan.dah.bagitahu.ini.adalah.entry.pendek...lepas ni tak da cinta-cinta dah.aku nak sambung tengok cerita magika*masih ketinggalan zaman lagi .babye!

2 comments:

AISYA humaira said...

cuti-cuti cinte! comel crite tu. oh, magika kite tak tengok lagi ;(. hehe. hope your first love masih!.sokong uol. tc , einaz.

Einaz Shah Rizal Thomas said...

bestkan.cita.tu..;)

thanks
sha.