Followers

Thursday, 8 September 2011

love heart .


arini tak ada mood nak type ada sedikit gambar yang agak kabur dan cerita ya. bye

* ya ampun memang kabur ..

terima kasih kawan ex-school al-arabiah al-khariah sudi datang rumah haku (:



hokey . dah nama arab tak sah kalau dah jumpa tak berlaga - laga pipi ;D


tu diaaahhh gadis arab ker ? :P



DARI kiri . Afriza cik kak ni masih belajar lagi dekat USIM amik cost psyology kot ? yang pakai baju hitam tu einaz :P , sebelah einaz izalina juga masih beljar dekat UUM , dan paling kanan sekali hawa. alhamdulillah tak sia - sia dia sekolah arab lima tahun lepas tu terus sambung study dekat UMT amik cost dakwah (:





ok - ok sopan sikit ;)


ok ni baru gadis arab asli sebelum dia balik ke mesir sebelum perubahan status *eherm-eherm, esok ada date dengan dia . good nite . asalamualaikum korang ...


p/s : gambar dari group we're smaks year 2002-2006.


3 comments:

oRkEd PuTiH said...

hahaha..mek ak dok blajo ku unisza la not umt..huhu=) pape pon jmpe setelah sekian lame,.

Einaz Shah Rizal Thomas said...

hahahaha , owh yer ker ? tak sama ker hawa ? unisza tu apa ?

oRkEd PuTiH said...

universiti sultan zainal abidin..=) dulu kusza..skunk unisza