Followers

Thursday, 8 September 2011

isu semasa .

dalam tak ada mood masih gagah click dekat new post, tapi masih dalam keadaan tak ada mood nak type panjang berjelar .. T__T

1)


Topup prepaid akan dikenakan caj 6% cukai mulai 15 september..


USUL KERAJAAN TERHADAP BARANG KEPERLUAN
*eh einaz bukan anti kerajaan tau, einaz penyokong kerajaan. haha amboiy berpolitik pulak ..


2)

kepada tersayang eva jalil and alysa anuar .. owh terlupa pulak dua orang bebudak lelaki ash dengan haidar , good luck for your exam, kawan dekat sini selalu doakan terbaik untuk kawan dekat sana . ;D

love heart .


arini tak ada mood nak type ada sedikit gambar yang agak kabur dan cerita ya. bye

* ya ampun memang kabur ..

terima kasih kawan ex-school al-arabiah al-khariah sudi datang rumah haku (:



hokey . dah nama arab tak sah kalau dah jumpa tak berlaga - laga pipi ;D


tu diaaahhh gadis arab ker ? :P



DARI kiri . Afriza cik kak ni masih belajar lagi dekat USIM amik cost psyology kot ? yang pakai baju hitam tu einaz :P , sebelah einaz izalina juga masih beljar dekat UUM , dan paling kanan sekali hawa. alhamdulillah tak sia - sia dia sekolah arab lima tahun lepas tu terus sambung study dekat UMT amik cost dakwah (:





ok - ok sopan sikit ;)


ok ni baru gadis arab asli sebelum dia balik ke mesir sebelum perubahan status *eherm-eherm, esok ada date dengan dia . good nite . asalamualaikum korang ...


p/s : gambar dari group we're smaks year 2002-2006.


Sunday, 4 September 2011

YEAH hari raya , copy tajuk album fb :)



cik einaz wanabeee kembang - kembung end of raya .


Kenal tak budak kat atas ni? ha takan la aku nak letak gambar korang pulak kan, opcoz la gambar haku, ok baru ada kesempatan nak update belog, raya kan sebulan ni baru raya yang ketujuh kira aci la kan aku nak wish hari raya dekat korang, tahun ni adalah hari raya yang bermakna untuk kitaorang sekeluarga, tahun paling happy alhamdulillah makbul juga doa emak, kenapa? ala biarlah rahsia :p


I'd like to wish all my Muslim girls out there a very happy Hari Raya Aidilfitri. If I've said or mentioned anything wrong or unintentionally offended any of you through my posts or my comment replies, please forgive me. As for the non-Muslim girls, well I don't need to ask for forgiveness from you. HAHA no la JUST KIDDING PEPULZ,! ok la ada entry ada gambar .


tema tahun ni biru , warna grey tu kita simpan untuk hari bersejarah nanti ;D


time raya ni la dapat jumpa budak - budak kecik . alololo .


hamboiy .. depa nak berdua je warna sama , tak mo join anak dia tema biru , cewiiit kan ;D



DARI KIRI : abang ngah , kak long , adik , emak dengan ayah !

tercinta .

hamboiy dah besar dah anak ko gee aka mak, lepas ni dapat menantu la kan. wargh untungla tiap kali raya, tiap kali tu la benda yang sama makcik - makcik ni cakap. padahal tahun lepas baru je jumpa. tak polah makcik - makcik jangan risau nanti kalau cheq dah nak kawin kad undangan pertama saya bagi kat makcik ya .

okay dah , jom beraya keliling kampung jalan kaki . ;D amik kau sampai kaki melecet .



benda yang paling best bila hari raya, makanan yang banyak - banyak adalah duit raya , yes , even aku di anggap orang tua , tapi selagi aku tak kerja aku berhak dapat duit raya . :P ada banyka lagi gambar kalau nak tengok pergi la dekat album fb raya einaz ya ! again selamt hari raya maaf zahir batin ye korang ! bye assalamualaikum.