Followers

Monday, 2 April 2012

voucher


orang dah berzaman cerita pasal voucher buku, aku baru terkedek-kedek like itik,kepoh nak cerita kan ? ader ?  sebab aku yang seorang bukan tergopoh gapah jakun la aku manusia yang diantara manusia baru habiskan voucher buku ni, (padahal berkira tak tau nak beli apa) 

ada orang tu kan lepas habis degree,dia kan ada sebab nak sambung master cepat-cepat, sebab nak dapat lagi voucher buku untuk kali ke dua la tu, untung-untung :P 




menghabiskan masa yang agak lama untuk habiskan voucher buku rm600, Temasuk orang tu punyer :)


ini batch pertama pembelian buku, termasuk shopping yeah ! 



dan semalam dan sebelum hujung bulan ni aku memaksakan diri cari kedai buku, dan menyesal tak pergi dari awal kedai buku dekat TTDI ni, semua barang boley belik termasuk TOP-PUP.



erm agak-agak kerajaan nak bagi lagi tak voucher buku ni ea ?: bye ;)

2 comments:

piko pink said...

untung la dpt voucher...

aizadalias said...

seronok betul shopping voucher..benda2 yang x pernah beli pun..boleh beli..haha =D