Followers

Tuesday, 13 November 2012

sudah cukup-cukup sudah !


haha title nak nirwana band sangat ! eh, hai, Ello buddies! Semester break has finally end. Have to back to college and start busying and stressing with the assignments and tests. But that's what i like :D I love school like the most. alahai suka nya sangat ! phuhhh, lepas ni jarang - jarang la korang masuk belog bhuruk ni ken, sambil tangan tengah kemas baju masuk dalam beg besar, power kan? ko mampu? hahaha. Cuti sebulan aku bakal berakhir khamis ni, warh! sedey lepas ni rindu nak masak, nak kemas rumah, nak gaduh dengan abang, nak borak-borak dengan emak, semua yang nak la. 


jam tepat menunjukkan 2.00 am. Puih esok aku dah kena bertolak ke Shah Alam TERCINTA ye. Kau nampak tak tercinta tuh. Sekejap je cuti sem nie, sumpah tak puas nak tidur sampai keluar air liur basi kat katil aku, tak sempat nak manja dengan dinding bilik aku, tak sempat nak cakap sorang kat meja aku, kerusi aku, langsir, carpet and semua aa. ok gile ape aku ni hahaha.



sedey nak tingal kan master chef, bye Amnar ;'(  (kalau kita tak tengok awak lagi, awak jangan sedey ye.. nanti kalau awak menang, awak terus masuk minang kita, sebab kita nak kawin dengan master chef !) *maigod perasannya haku.

 tengok makanan kat bawah, semua ni terpengaruh dengan 'master chef' dengan cerita masakan yang aku tengok kt TLC tula, 












aku ni tak dala pandai mana pun bab masak ni, at least bila aku masak still ada orang makan, Lepas ni bila balik Shah Alam tak dapat masak untuk emak dengan abang lagi da, kena tunggu cuti sem depan ye sob,sob T___T



sekali aku update tak beragak terus gambar  makanan.  tak nak kalah kan? mesti menyesal bukak blog aku. Padan muka, padan muka. hahaha okay ya sayang ! bye, see you when i see you, asslamualaikum ;)



2 comments:

nuruashia said...

sy pon minat amar! hehehe..
xpe2..nty nuru tlg tgkkn die ntk awk ehh ^^

Einaz Shah Rizal Thomas said...

ala jeles nya ... nnt jagakn amaar utk kita ea. hihih :)