Followers

Sunday, 9 December 2012

Penghujung tahun 2012


Hencik Habang : U online tak?

Aku : online, kenapa?

Hencik Habang : I ada bagi something dekat FB

Aku : Hokay tak suprise pun, sedih T_____T




Tengokla ni, dia just bagi schedule yang menunjukkan kebizian dia yang teramat, ingatkan bagi lagu cinta ke? ayat cinta ke? sebab aku tau ko tak jiwang, so aku hanya mengharapkan benda yang jiwang dari engkau. hahahaha tapi nan hado nya. " takpala you, kalau you tak bagi schedule ni pun, i memang  tahu you busy dari sejak azali nya".  what to do.



Hencik Habang : U, this week u balik Segamat tak?

Aku : ermmm, tak kot, kan I ada kelas isnin sampai malam, kenapa !?

Hencik Habang : Kita pergi Sunway Lagoon nak tak sabtu ni ?

Aku : Ha yeke? yeah ! *jerit sambil lompat sampai terhantuk kepala dekat katil atas ( hilang merajuk sebab dia just bagi schedule yang tak hingin pun aku nak tengok tu )




*gedik kan? bye mestila aku teruja lebih kan, sepanjang dia dekat Shah Alam ni la kan, boley kira bapa kali dia ajak aku berjimba-jimba kalau tak library-library-library-library phuuuuh!  





 

muka budak exicited lebey kan?




go, go power rangers!




kakak dan abang-abang ni semua kawan hencik habang kita :)




masuk je sunway lagoon ni kitaorang terus pergi kat game yang tak ada kena mengena dengan air, kira nya macam outdoor la huhu..






terteling-teling kepala with kak lin :)








 ready, to go !





 

 dari mula hencik habang ni ajak aku  pergi Sunway Lagoon, aku tak habis-habis memekak cakap "u, nanti kita pergi kat jambatan gantung tu tau" ada la dalam beratus kali aku ulang benda sama, nasib baik la dia memang rajin melayan aku, kalau orang lain da kena sebiji. hahaha


dari atas jambatan gantung
'asal aku tengok muka dia ni lain macam je ?" macam kanak-kana ribena da aku tengok hahaha.





hencik habang ni ajak naik kayak, engkau ingat dapat? tak kosa haku.. hahaha
kita naik benda ni je sayang intan payung.




nampak kan muka kekanak-kanak ribena haku.


jom main lompat-lompat.


lepas main -main air kita pergi zoo. ok dah tu je ada banyak lagi gambar tapi biar jadi simpanan aku jela ye..




terima kasih ! awak cuba nak bagi kita happy walaupun awak busy, walaupun awak bawak kita dating dekat library je, walau apa pun kita dah biasa dah.  you always made my day love

 nanti kita merajuk awak bawak tempat lagi best ye. hahaha. bye



publish!

1 comment:

Cinta hazanis said...

bestnya ramai2 pegi sunway lagoon. :))