Followers

Saturday, 13 February 2010

mengalami penyakit perut..123456789...count the day.

guerrkkk.
cuba teka bunyi ap??
tok sah susah-susah nak teka,einaz bagitahu jer la sebab korang pun takkan tahu tu bunyi apa....
ni la bunyi perut einaz la..haha *ketawa dengan perasaan tak malu
sekarang jam yang baru tukar battery menunjukkan 1.27 pm.
kenapa la perut ni nak bunyi time ni.nila penayakit yang perut yang sedang einaz alami ;p
dengan perasaan yang sememangnya tak malu teks encik kumbang

me: u kat mna ni???kalau u kat luo belikan mee goreng eik *mengunakan bahasa johor sebab einaz dah ada kat johor haha.

bani:ok,tapi kalau lambat tak tahu eik..*disini dia kelihatan kejam sebab mebiarkan einaz kelaparan

me:ok tak apa but i nak mee goreng yang panas tau.*ayat perintah.=p

sekarang einaz masih lagi menunggu mee goreng..=)




tiba-tiba jer teringat.

1234567891011121314151617181920'

penat sudah mengira.
no 1 sampai 20..
nombor berikut adalah bilangan hari einaz tak membuka.menjengah.mahupun membaca blog-blog disebabkan terlalu sebuk menHAPPY kan diri sebelum final exam.
later update iek.tak sabar ni nak kongsi and nak bagitahu perubahan yang gila drastik sejak pindah ker RUMAH BARU ingat tak einaz penah cita.ala macam terlebey malas la pulak nak cerita balik kan...nak tahu cita tu click kat sini pun boleh juga..

napa kena letak muka yang macam terlebey cahaya ni??ini adalah tanda-tanda cahaya peringatan kepada aku la! tak reti-reti haha


sekarang tiba masa nya untuk mengurangkanya disebabkan final yang tinggal lagi 2 minggu jerk..takut nyer*napa bila dah nak final baru nak takut eik =p lu fikir la sendiri.hihi

OK BYE!


OPS belum lagi bye!
lupa lak nak wish
SELAMAT TAHUN BARU CINA
kepada sesiapa yang menyambut.

*tak suka bunyi mercun.napa tiba jer perayaan kena dengar bunyi mercun!!!T_T





5 comments:

hanismalik said...

Mana chat box awk? sy nak kutuk Chelsea nih...hehe

einaz ;D said...

wawawa.;)

N.A.N.A.R.A.Z.I said...

cian enaz..

hehe

Arra JaSmY said...

Alo lo..meh cni join i makan prosperity..hahaha.Selamat tahun baru cina..ahaks

Anem arnamee said...

Salam einaz. alolo. comeynyer .:)