Followers

Tuesday, 14 September 2010

Aku la bibik yang terpelajar (:

ASSALAMUALAIKUM WBT.

haiy selamat pagi muka busuk! semoga aku yang bangun pagi ni dilimpahi dengan rezeki dan aku doakan korang yang bangun pagi ni pun sama ok.. yang bangun lambat tu buat-buat la taubat hahahah. ceh padahal pagi tadi emak aku da jadi macam tarzan kejut kan aku " EINAZ BANGUNN SEMBAHYANG,DAH PUKUL BERAPA DAH NI!!" ha ambik ko sakit telinga,tapi suara ni yang aku kana rindu bila cuti dah habis T_T . ok dah-dah emo pulak pagi-pagi ni kan..Bangun pagi dengen seribu senyuman yang cuba diukirkan untuk mendapat semangat semula selepas mengalami simptom ubat batuk yang amat dasyat malam tadi,aku tidur seawal 1030 malam. dan pagi ni dengan satu kekuatan bangun pagi,pagi terus ON latop terus update blog hahah gila padahal dah set kat mind bangun tidur nak kemas rumah,basuh kain,lipat kain yang dah bertimbun macam gunung everest. haish dah macam bibik dah aku rasa. hahah tak pa kalau kita buat dengan ikhlas dapat pahala tau.. ;p ya allah, tiba-tiba aku rasa dada aku nak tercabut bila aku rasa yang aku ada satu lagi tangungjawab selepas aku menjadi bibik ni aku kena kembali ke alam nyata yang aku akan mengalami final exam isnin hadapan. ini tahun pertama aku exam lepas raya sebelum ni pengerusan kolej aku pandai jer aturkan jadual exam sebelum raya, tiba-tiba jer tahun ni aku kena exam lepas raya tak syurga langsung raya tahun ni. T_T ni aku nak tempek sikit jadual exam aku..semester ni aku just ambik enam subject.

monday - 20 september 2010 - busines law - 9-11.30 am
wednes - 23 september 2010 - english general - 9-11.30 am
friday - 24 september 2010 - islamic studies-9-11.30 am
saturday -25 september 2010 - quality management - 9-11.30 am
monday - 27 september 2010 - entrepreneurship - 2.30 - 5 pm
tuesday - 28 september 2010 - e-commerce - 2.30 - 5 pm


ha dah tengok kan. semester ni juga kesemuanya subject teori dan maksudnya cair la otak aku menghafal kan huargh.. ok relax sudah ni bukan exam SPM pun haha, ayat nak sedap kan hati jer kan. ok masa dah habis untuk online,bibik nak buat kerja yang tertanguh dulu yer. jumpa lagi eh jangan lupa doakan bibik punya final exam, nanti bibik doakan korang punya pulak ok.
sekali lagi aku nak mintak maaf kepada sesiapa yang mengenali aku yang hina ini ;')



HA ni kan bibik tengah doakan ni. brkkk kenyanng nya haha.;D

BYE!

3 comments:

naz said...

hahah baru ada gaya bibik milenium

einaz shah rizal thomas said...

pasni nak cari bibi.cari saya.gaji terbaik punyer hahha ;p

Anak Perak said...

gud luck 4 ur exam :)