Followers

Sunday, 12 September 2010

Ucapan Hari Raya ;D



ASSALAMUALAIKUM WBT..

Aku mulakan dengan lafaz bismillahirahmanirahim ;)
semoga hari yang penuh keceriaan di dapat dikongsi bersama dengan orang tersayang..



mood: demam di hari raya T_T

harini dah masuk hari ketiga kita beraya kan..sekejap jer mana tak nya kan sepanjang dua hari aku hanya beraya di depan latop dan tv.haha bagus kaan.... jangan tiru ok saya sangat la tak sengaja sebab, yang pertama minggu depan adalah final exam huargh dan yang kedua disebabkan final exam yang sangat la dekat menjawab la aku deman exam plus.plus demam raya dan dengan itu diishitharkan saya telah di tahan di rumah tidak boleh beraya sehingga baik demam dan berakhirnya final exam.. haha


Jadi dikesempatan ini, aku selaku pemilik blog ini dengan rasa rendah dirinya ingin menyusun sepuluh jari dan memohon ampun dan maaf sekiranya secara langsung ataupun tidak langsung telah melakukan kesalahan kepada pembaca blog ini.terkutuk,ter ngata atau segala yang ter.ter lagi la.. secara tidak sedar aku ada menyingung mana-mana pihak. kepada Encik Muhammad Rabani si herm eherm saya yang perasan handsome tapi dia cute ;p yang sibuk nak hantar MMS gambar kat aku, cik girlfriends ku dila,ana,eva,alysa, cayok! cayok our final exam sahabat yang dirindui cik Darma, cik Balqis kapada cik housmate yang best gila, Encik Sharul Azlee yang suka cari gaduh dengan aku ;p, Encik Edan ;D, kawan sekolah rendah STAR Segamat, sekolah menengah SMAKS, rakan di kolej MSU mahupun PTPL , jiran-jiran di taman sulir ;p dan pada sesiapa yang kenal aku dengan rasa rendah dirinya, aku memohon ampun maaf dari hujung rambut sehingga hujung kaki.kita 0-0 yer... T_T

"Mata kadang tersalah pandang,
Telinga kadang tersalah dengar,
Mulut kadang tersalah ucap,
Hati kadang tersalah duga,
Kaki terkadang tersalah langkah,
Tangan terkadang tersalah cuit,
Minda terkadang tersalah andai,
Tangan ku hulur di hari Mulia,
Maafkan segala silap yang pasti ada.."


Saya NORSYAFINAZ BINTI SHAH RIZAL THOMAS dan sekeluarga ingin mengambil kesempatan mengucapkan SELAMAT HARI RAYA ampun maaf di pohon sekiranya ada salah silap dan TERKASAR BAHASA.

Semoga kita semua diberkati dan segalanya selamat semasa dan selepas menyambut AidilFitri
dan aku tinggal kenangan raya pertama bersama keluarga tersayang


acara bermaaf-maafan
*gambar bergegar sebab semua mengigil nak mintak maaf haha ;p











t


abang dan adeq. ;D love.



aku dan abang ngah ngok.ngek ;p

with adeq ;D


aku bersama dengan orang yang penat menjaga aku sepanjang aku demam di hari raya.
dengan kerenah aku yang merengek-rengek gedik sebab aku mengalami demam yang agak teruk. i love u mum ;'(



sedara mara dari johore ;D



hujan berkat pada raya pertama.alhamdulillah...;D


family first.



da sweet couple ;)

semoga berjumpa di aidifitri akan datang.
insyallah... ;D

ok bye!




5 comments:

Ikr@m said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri :-)

einaz shah rizal thomas said...

selamat hari raya ;)_

einaz shah rizal thomas said...

selamat hari raya ;)_

rAsy cHeAh said...

Selamat Hari Raya Einaz..
suka tgk pic 1st dlm entry nih..
comel bangat huhu ;)

einaz shah rizal thomas said...

SELAMAT HARI RAY ARASY CHEAH.. ;)