Followers

Tuesday, 15 March 2011

dah cuti empat hari baru terkial nak update blog .

i realised i've lost the touch and not in the moOd to blog again I just spend one weeks at my home sweet home for my last semester break, so it was a shortest semester break for me. haiy korang ! dah nak empat hari cuti baru nak tekinja- kinja update blog kan. sory la yer seperti biasa bila aku dah cuti mahulah aku akan jadi bibik sepenuh masa kat rumah. bila dah jadi bibik korang rasa bibik boley ker online - online ni ? apa ? boley ? mey sini aku nk jadi bibik yang boley pesbuk ni. yang lain nyer antara aku dengan bibik korang tu, aku jadi bibik tanpa gaji. haha tak pa hati mahu ikhlas maaaa..



harini baru rasa berkempatan nak check it out blog . rasa seperti katak di bawah tempurung bila lama tak online ni biasala bibik memang selalu menjadi seperti. pergh gebang lebey, uru ara kat semua orang yang aku memang gadis malayu terakhir duduk rumah buat kerja rumah padahal, balas dendam Most of the time I just sleep, makan(lunch), then sleep again then makan(dinner) then sleep again. Memang I sudah immune with THIS wrong timing semester break. hahah.



ok la bila dah cuti panjang, tingal sorang - sorang dekat rumah means ayah, emak , akak, abang pergi kerja kena la tinggal sorang kat rumah then masa nak kemas - kemas folder kat lapytop ni ternampak gambar semasa menjadi gadis ayu memakai tundung bawal.. i like . teringin juga . teringin apa ? ala teringin yang kat bawah ni la, nak jadi macam kat gambar bawah ni , macam dulu -dulu. sekarang pun boley apa nak jadi ? ala boleyker ? boleyla.....






adik aku nama dia erin tapi dia lebey suka orang panggil dia nisa' tapi dalam family aku memang panggil dia nama erin. erin + einaz . tapi dalam gambar ni erin yang pakai tundung bawal . kira ok la tu . muka kami kan sama. cuba bayangkan aku pakai tudung tu. gerenti sama ;))


masa ni semester awal . ayu. bukan aku yang ayu . nama budak kecik sebelah aku ni ayu. ;pp






masa ni pulak ada event . 1st time kena dikir barat. kena pakai baju kemeja warna putih dah tudung warna hitam dan rambut berwarna hitam dan bagi sesiapa yang rambut dia tak bapa hitam. sila hitam kan. haha










masa ni pulak gambar lepas SPM . empat tahun lepas. tua nya aku. huhu




gambar terkini. raya tahun lepas :)) sangat terikini kan ? kan ?






last sekali gambar ni masa akak kesayangan tunang tema dia arabic style :PP







lagi sekali last. even tak pakai tundung bawal tapi suka gambar ni. semunya menutup aurat tanpa dipaksa walaupun semasa event ni, semua student yang bergelar muslimah wajib menutup aurat sepenuhnya .

ok la dah habis da. tepuk tangan . babye
*
*
*
*
*
*
*
*


pesanan hati :*** haish, aku memang benci lelaki yang suka marah - marah perempuan ni. kalau kaki aku jahat la , memang dah kena kat muka orang lelaki yang suka hati dia maki perempuan. macam la kena bayar kalau nak cakap elok - elok !!!






dah habis baca boley like and coment sekali
terima kasih daun keladi,kalau sudi datang la lagi.

4 comments:

MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA) said...

cantiknye dia..suke tengok

Einaz Shah Rizal Thomas said...

hehehe . malu ;PP

terima kasih yer.

syaffira yasin said...

sis! gambar last sekali tu sis pkai shawl cantik sangat2.. =) suka,suka.. ^_^

*sama je muka sis masa sekolah dulu ngan sekarang,cantik je.. >_<

Einaz Shah Rizal Thomas said...

hehe..
mekasih yer.
tak pandai pakai shawl.
nampak bulat macam bola jer.
;))