Followers

Tuesday, 8 March 2011

OPEN TO EXCHANGE YOUR LINK !

korang akan nampak dua benda :


satu : header blog yang ketinggalan zaman dah di delete . ada siapa-siapa nak buatkan header aku yang baru ? "double kenyit -kenyit mata " ;; P. Partly because I get bored with the same old. sadis kan. biasa la orang yang tak pandai edit , maka tercipta la belog sekangkang kera ni.



dua : url blog sudah bertukar kepada nama sendiri . iaitu
http://einazshahrizalthomas.blogspot.com/ . dengan adanya link aku yang baru ni, aku rasa nak bertukar - tukar link dengan korang boley ? Sesiapa pun boleh exchange link. korang semua dialu-alukan, lagi awak - awak yang dah sudi follow blog einaz, tiada syarat yang dikenakan, cukup cukup sekadar kita ber-exchange link . sayer tengok blog awak, awak tengok blog sayer . kalau ada sesiapa rasa nak bertukar link , nak blog korang menempek di side blog einaz shah rizal thomas. sila la tempek link korang kat coment di bawah iyer !


remind again ! sila tinggalkan link anda di coment untuk entry ini sahaja ;)


I hope i like the new theme and layout . padahal rasa macam sama jer macam dulu. If anything looks strange, please let me know. And thank you for reading! sayer budak tua baru belajar ;))




dah habis baca boley like and coment sekali.
terima kasih daun keladi,kalau sudi datang la lagi.

8 comments:

Redbloodsnow said...

akak nak..hehe. nih link akak.. http://princessredbloodsnow.blogspot.com

add taw..hiks :P

Einaz Shah Rizal Thomas said...

be a 1st lagi. ;))

Z. Hisham said...

blog yg lama tak akan didelete...
smile.... :)
http://pottoirulez.blogspot.com/

fathiah said...

saya pun budak baru belaja :)
tuka2 link

L@dyKichiMachiko said...

dear..me pun nak tukar2 link too...
http://bittersweetlurvelife.blogspot.com

....'budak tua' yg msh merangkak blja berblogging....^_^

syaffira yasin said...

http://ierasyaffira.blogspot.com/


ni blog saya yg bosan sis..hehe.. =)

pepol said...

nk jgk..
http://yespepol.blogspot.com/

Fatin Amalina said...

hi cik einaz..lama xtgk blog ni sbb ingtkn da xaktif lg sbb xnmpk new ntry..rupanya da tukr url rupanya ya...

fb pun deactive, lama xnmpk cik einaz kite ni..hehe..