Followers

Monday, 28 November 2011

kadang - kadang hidup kita tinggi sampai puncak, dan bila-bila je boley jatuh

this is short n3 and totally my heart said.


bila sedih mest teringat email pasword then click new entry, mungkin blog ni tempat untuk orang yang bersedih ? dah tiga, empat hari da cik hati menyakiti tuan dia ;( Ya Allah, please give me the strength to endure everything. I’m sorry that “upset” and “disappointed” seem to be the initial emotions that I feel whenever I hear what I think is bad news. tak rasa pun its berita yang sangat buruk tapi tak boley menerima hakikat, Today has been just that a terrible, horrible, no good, very bad day. bangun tidur rasa macam ta nak bangun, amik masa setengah jam untuk stabil kan mood, I feel like I'm failing. I really do try to give my best everyday to all situations but I totally fall short. kenapa macam ni ? penat ...


i feel that ia am very weak, even though i dont show any sings of failing apart, tak da siapa-siapa pun perasan even teman sebilik * berpura -pura erm ya allah give me a sign a form of guidance for i am not that strong, give me strength to overcome what i am facing right now because only you are the only one who know the true nature of my problem. ya allah you are the only one i would always turn to T__T




einaz
Please be strong.
Go back to your creator..
Keep making doa.
Ask help from HIM..
Allah is never far from us..

10 comments:

mizzMuai said...

be strong dear!

Einaz Shah Rizal Thomas said...

thanks lots..

JIJI YU said...

rasa itu semua dari tuhan

Einaz Shah Rizal Thomas said...

betul tu .. takdir kan ,,,

javanese DOVE said...

dear einaz,
rasa down yang amat sangat?
tanpa diketahui sebab yang kukuh?
rasa sedih yang amat sangat?
rasa tension,blur?

semua rasa itu tadi buat kita berfikir,
agak-agak kenapa kita rasa sampai mcm tu sekali..
rupanya ada sesuatu disebalik sesuatu perkara tu kan..

go..find your own way to fight back!
live ur life se-HAPPY yang boleh..

good luck!
:)

AJA said...

"Be strong, believe in who you are; be strong, believe in what you feel."
Melissa Etheridge

Einaz Shah Rizal Thomas said...

darma : my life getting hard :(

Einaz Shah Rizal Thomas said...

aja : thanks lots ;)

anna said...

jgn sedih2 year...
anggap lah itu salah satu dugaan yg diberikanNya..
i know u're strong dear..
lebih banyak dekatkan diri kepadaNya ok..btw..nice to meet u..first time sggah blog ni, trus terpaut dgn owner n blognye..hehhe

Einaz Shah Rizal Thomas said...

anna ! thanks , bnyak - banyak sgt .
thanks sdi baca tulisan buruk ni ye ;)

noce to know you ;)