Followers

Wednesday, 21 December 2011

Let it snow.


every semester bila sign attendend class, mesti lecturer akan tanya, Syafinaz are you mix? *rasa nak senyum tapi soalan tak terhenti disitu. "why your father name is THOMAS? lamunan terhenti ingatkan lecturer nak cakap why your face look like panasian, bluekk taiikkk perasan sekejap. dengan senyum ala-ala payau aku cakap, my father was sarawakian, and he convert to islam and he got a new islam name shah rizal and add to old name thomas. and thats why my father name shah rizal thomas -_-


sebelum ni ada cerita sikit pasal family ayah aku kan ? bagi siapa yang terlepas ley la scrool ke bewah banyak-banyak-banyak sampai lenguh hahahahha ;D tapi tak adalah aku sekejam tu kan ? haha mai aku cerita skit pasal asal usul family aku, ayah aku berasal dari sarikei, serawak. Dulunya dia beragama christian and the whole family dia are christian, after STPM dia jadi police then kena transfer ke Johor. Masa dekat johore ni la dia terjumpa someone aka abang angkat dia yang banyak ajar dia pasal islam, dan dia convert to islam 1985, then 1986 he meet my mum, so not a reason he convert to islam because of my mum. Lepas ayah convert to islam ramai kaum kerabat ayah convert to islam tapi bukan sebab ayah ! antaranya




my cousin kak azlin :) dia artis kebudayan dekat kuching .. cantik kan ? ;D



the most beautiful cousin nia aka Nia Angie Theressa Danielda :P dia memang islam but her mum convert to islam , macam aku la dia ni . amboiy yang cantik semunya macam aku gagagaga

ok in advance chhirtsmas kan tak lama lagi, huraiay cuti hahaha, nama pun satu Malaysia tak salah kita nak wish perayaan setiap kaum kan , bagi mereka yang menyambut hari natal mai aku nak nyanyi skit . hohohoho

We wish you a merry Christmas,We wish you a merry Christmas,We wish you a merry Christmas, And a happy new year! hohohoho .

to my loveyly cousin yang menyambut Christmas day.



agnes helina. cute tak ?



and she is Jen, orang cakap muka aku kalau tak pakai tudung ada rupa macam dia sikit . ;) ala dah nama pun kitaorang cousin kan ..


nanti dapat banyak hadiah post dekat orang semenanjung ni ye ;D bye ;)


1 comment:

javanese DOVE said...

cantik-cantik semua!

yang post entri ni lagi cantik :)