Followers

Sunday, 15 January 2012

suka ke ? tak suka ke ? kena buat juga -_-


hello korang , remember me? good morning monday. yeah im kinda emo tired now, cause im lacking of sleep. yeah im the one who hasn't really been around much lately due to being stressed out my eye balls with studying calculate paper. Dulu subject spm yang aku paling benci and now i really dont know why like hell I taking international business. lots of calculate. Ok sudah terlambat mengenang nasib, nasi dah jadi bubur. nak tak nak , nak tak nak. study hard not smart menjadi pilihan hati even segala note disiapkan dua minggu awal, tapi study macam orang yang bajet bangun awal duduk di meja makan (malang rumah sewa tak ada meja study) dari bangun subuh sampai lewat malam, bontot sampai kematu duduk di kerusi beralaskan kusyen lembut. thanks to partner intan also ayu ! (first time tido satu katil, satu bantal dengan awok ) *and i know both you read, my blog !

*tulisan yang atok lawa ni bukan aku punyer, haidar yang punyer :P


and segala penat lelah kita tak terbalas dengan paper yang susah, owh my dear lecturer, bukan anak didik mu tak study tapi... crying deep T__T . hanya mampu tawakal and life must go on untill next one month in final exam ! cepat la habis semester ni.


yeah hasil curi dan copy .

haidar jangan nak suka sangat. even last exam on Sunday! bangla pun pergi klcc on that day taukkk . ;D


tempat student paling geruni bila exam, jantung macam nak tercabut, prefer exam di class dari sini ( chancellor hall ) -_-

setengah jam sebelum exam, mesti aku dengan si kembar nama dengan aku 'syafinaz zakaria' akan sesat dalam chansellor hall ni. melilau tak jumpa seat padahal dah bagitahu no pintu, no q and seat. tapi hasil nya, kami yang nyanyuk ni pergi ke tempat lain, dan bila semua orang sibuk pandang macam kami dari planet lain kami terus berjoging secara perlahan untuk cari seat. hahah tak apa exercise sebelum paper akan membuat kan otak berfungsi dengan lebih baik. -_-


And the most paper end of maghrib .


* search from google.

gambar tiada kena mengena! tayang, kolej aku depan tesco extra . hahha ko hado ? :p


yes, eva aqilott. tomey kan muka orang dah habis exam ;)


fyi exam di kolej aku tak sama dengan para ipta sekalian, even mid term kami dilayani seperti final exam. Exam will he held at chancellor hall, have a entrance slip, got a pack schedule and the like most exam hanya akan berlangsung untuk tempoh seminggu satu or dua hari jer, so jangan terkejut la everyday got a paper ! ;D bye

*** degree life make me so different like before. chaiyok einaz ;)

2 comments:

Redbloodsnow said...

psstt...tulisan tu if compare dgn zie nyer tulisan...sumpah tulisan tu whole lot better than mine. mine was like...urghhh! sooo cakar ayam. malu kasi org tgk taw. hehe

iedchan said...

wahh..kerusi exam selesa betul yek. hehe