Followers

Sunday, 1 September 2013

sambutan hari raya bersama anak yatim rumah 'kesayangan'




kejadian ni jadi seminggu lepas raya, so idaknya i nk igt tarikh dia kan, kami semua satu class yang seramai 58 orang telah bekerjasama untuk meraikan hari raya bersama anak yatim rumah 'kesayangan'. anak - anak yatim ni adalah orang yang sama kitaorang sahur sama-sama. igt ke idak? tak ingat click sini ! masa majlis sambutan hari raya, part aku time ni buat air. jadi kakak buat air la time ni. huiy!
 
 

dengan ayu, zua tukang rasa air. :)

 

 ada sesi "melepak" tengok tv. tema dia santai-santai je.



 dapat duit raya la! :)

 

 dak kecik ni dari sahur aritu memang kerja bekepit je dengan eva !



merah mak ngah sangat mereka ni tau!

 

lagi bersama mereka !

 

selain daripada tu, ada sesi untuk bawak adik- adik ni jalan melawat MSU. 



masa untuk kami makan pulakkk! dap.dap.dap





kesian ayu, lapar sebab dari pagi pagi tak makan. busy katanya. 


sebahagian daripada classmate kesayangan. :)





sesi terakhir sir khairul, bagi duit raya dengan paper . suka sangat mereka :)




dan lastly gambar bersama adik-adik kesayangan, dalam kita gembira berhari raya ingatkah kita pada mereka yang masih kecil yang sudah menjadi anak yatim. sedih. bye selamat hari raya.



1 comment:

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)