Followers

Tuesday, 17 November 2009

type.delete.type.delete.


bibir perlu muncung!!


10 minit i type n then i delete.type.delete.type.delete.
betul i tak da mood nak post entry.
ada benda yang membuatkan ienaz rasa tak ingin nak post entry,

ok ramainya tanya result einaz =p.
ala malu la nak cakap i bukan orang yang pandai.

tapi alhamdulillah.=D


dan dengan sebab result einaz ni juga la ditawarkan subject ini :

statistic.
account.
finance.
economi.
multimedia.

tahniah kepda norsyafinaz kerana sem ini kesemuana subject PECAH KEPALA.
SEbab semuanya memerlukan PENGIRAANT_T
sumpa einaz tak suka.
bagila subject teori macam mana pun.
'i boleh terima tapi bukan ni!!.



ps:i have trip to singapore..ada sapa-sapa nk ikut??=D


11 comments:

Melz said...

mengira best :) hahaha

gi singapore wat pa ?

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh...
singapore!

nk ikot!!! :P

Hisham said...

teruskan usaha u...type delete,type delete..demi mase dpn u...haha..
ape bende yg buat u xnk post en3???
jawab2????

bunga ;D said...

melz.:
x best ok!

bunga ;D said...

cerry beryy:
jom ikut!!.=D

bunga ;D said...

hishah:
ala byk benda la..
x terlarat nk ckp..

bunga ;D said...

hishah:
ala byk benda la..
x terlarat nk ckp..

R.K said...

ikut? err...

un..buah tangan dah la~ ^^"

*jangan yang ni pun nak di-delete un!

oRkEd PuTiH said...

wow!!bestnye ..blikn ak buah tgn k..huhu=)

sarahunny said...

huaaa.. congrats dearr.. hee. singapore? uuuhh! maw!

Ena said...

nak ikot!!! ehehehehe..

same la ngan ena.. pun x suke subject yg kene kira2 tu.. huhuhu.. tp sib bek abis gak study.. fuhh..lege..
Einaz.. suke la awatnyer blog.. Nice sgt.. Leh ajar x camner nak tepek gambo kat belakang iTuw.. :)