Followers

Tuesday, 16 March 2010

perempuan kehormatan lelaki???tapi bukan nak cerita pasal tu..nak cerita pasal orang ni..

"perempuan kerhormatan lelaki'


bukan aku yang cakap tapi mamat kat bawah ni yang cakap ops bukan nama dia mamat la,nama dia???erm apa entah.nanti aku cerita eik sekarang ni aku nak bagitahu,aku rasa aku patut buat sesuatu supaya aku boleh memberhentikan tabiat makan tanpa henti,hari ni jerk dah lima kali aku makan.aku pun tak tahu napa aku boleh jadi kuat makan,nak kata tak baca bismillah.alhamdulillah aku tak pernah lupa nak baca,erm mungkin aku nak melupakan sesuatu dan dengan makan aku boleh melupakan sesuatu tu??? ;'(mungkin juga walaupun tak sepenuhnya,dan akhirnya dengan sikap rasional nyer aku berfikir sebelum aku jadi seperti ini.


ops tak ni kalau aku terlebey makan masa aku kecik cenonet.



hargh yang ini baru betul,sebelum aku menghabiskan duit aku ker london weight management baik aku berhenti makan!!!..

dan untuk megurangkan makan aku buat la perkara-perkara seperti menaikkan meter elektrik ayah ku dengan menghadap lappy sampai lebam!!

back to the story.
ok macam kena ringkas kan jer sebab macam dan terlebeh membebel.
aku on YM.sebab mukabuku buat hal.kalau tak jangan harap.

blah.blah.blah*means aku tengah pendekkan cerita la ni.huhu
chat dengan seorang mamat*ok i think i know he name "Muhammad Iqram"

aku:apa maksud perempuan kehormatan lelaki??
then that boy pun bagitahula.. blah.blah.blah..
panjang gila ok dia cerita..

aku bukanya nak cerita apa maksud perempuan kehormatan lelaki,cukup la dia bagitahu aku sorang.hahaha .tak pun nanti next n3 aku cerita.insyallah.
aku cuma nak bagitahu yang dia menyenangkan aku.yer sangat menyenangkan,dia jer cerita dari awal sampai akhir..even ada juga la dia tanya aku itu ini..
aku punyer tulisan boleh dikira.and this is really first time aku chat dengan lelaki yang tak berhenti cakap macam tu.ok sedikit terhibur...;')
aku harap lepas ni ada manusia di chatting YM seperti ini..


kalau nak baca sila la double click kat gambar tu..



ps:tak suka dengan ym ni tapi untuk melupakan perkara yang patut untuk dilupakan,terpaksa menyukainya...;')aku harap mamat ni tak baca blog aku hahaha.



**aku da cuba,dan harini dia menyakiti hati ku lagi sekian TERIMA KASIH.

BYE!

7 comments:

adam said...

super duper nice blog
ramai betul peminat:DD

btw thanks for dropped by k:D

embun d tengah malam said...

org yg besar tu sesuai masuk the biggest looser

embun d tengah malam said...

lagi satu..chelsea kalh la u..so sad

einaz ;D said...

to adam:most welcome from me ;)

einaz ;D said...

to mebun tengah malam: betul2 nnt i suh dia msuk but i think dia da kurus la huhu.
wo cares dia klh or not..just spprt when they win hahha

miszchocolate said...

halamakk!!aii pn suka sngt mkn skng nehh..
sobb..sob..
lma x timbang...sure2 naik!opss!

keke:P

einaz ;D said...

einaz pun takut nk g timbag ni ;)