Followers

Saturday, 27 March 2010

jangan salah kan pengunting rambut.

mood:baru bangun dari katil terus duduk atas lantai dan menyarap sebab terasa sakit hati!.maybe dengan berada pada kedudukan lain hati akan terasa tenang??;'(tapi tak pun..menyarap di lantai dan terus type di ruangan edit post untuk postkan n3 yang tertunggak walaupun hati rasa sakit sangat dan berharap juga selepas ini akan dapat tido dengan lena tanpa air mata lagi.hope so.


baru juga post kan entry ke facebook dengan tajuk

"aku benci dengan orang yang bernama lelaki"

nk tengok tak???click kat sini.
banyak feedback.malas nk coment..apa yang einaz maksud kan tidak terniat dengan apa yang ienaz fikirkan.hanya luahan semata-mata.bye!

bye hanya untuk stop dari EMO!.
sekarang einaz kembali ke normal..try ok...

einaz nak cerita ni..einaz baru lepas potong rambut..bagi kekasih-kekasih einaz di facebook dan membaca blog ienaz maybe dah tahu..ada cerita sebenanya kenapa einaz potong rambut ni..
tapi macam malas jer nak type sebab mood baru kembali ke tahap normal..sapa nak tahu silala ke ruangan coment di bawah ni jer hahaha..then insyallah einaz akan jawab.

1)apa yang ienaz rasa selepas potong rambut??
einaz: AKU MENYESAL POTONG RAMBUT!!.sebab korang tengok la gambar bawah ni..




ada orang cakap macam CIK PONTIANAK! huhu dahla einaz post n3 tgh mlm ni huhuh..
meremang seketika..
ayat nk sedap kan hati:maybe cahaya pencahayaan yang terlebey tula nmpk muka einaz macam cik pon
dan efect dia terus kerambut..


macam askar jepun hahah..
ayat nak sedap kan hati:askar mana boleh rambut panjang kan?kan?


lagi ramai yang coment"lagi better rambut einaz yang dulu"
ini la yang ienaz lemah ni..menjatuh kan semangat betul la..
huhuh..

tapi takpalah
ayat nak sedap kan hati:rambut ni kan boleh panjang lagi..ley la wat style lain pulak
asyik buat rambut yang sama jer kan..kita perlukan perubahan..=D
ingat tak readers sekalian,,einaz cakap nak buat perubahan.??
haha ini baru yang pertama la..
ada lagi perubahan yang einaz nk buat..
tunggu ek...


ps:mood semakin ok, selepas mendengar lagu di blog ni berulang-ulang kali sehingga einaz habis type.


BYE!

4 comments:

rAsy iSamU said...

hi einaz..how r u today? hope dat u r fine n back at normal mood k..huhu

erm nice hair cut..look a bit different..but different is gud rite..mcm einaz kata la, u wanna change kan..

so u still cry ek cry is gud..sumtimes u just need to let it all out..klu simpan pon wat saket hati ja kan so slh satu cara nak let go is cry..n it's never wrong to cry k..

k daaa =)

oRkEd PuTiH said...

haha..jenuh nk tggu rmbut ko pjg

Zumie said...

comel2:)

R.K said...

yoy . comel !