Followers

Friday, 12 November 2010

class bermula. ready one to go! (:

ASSALAMUALAIKUM WBT!.Harini adalah hari pertama aku register semester akhir aku di kolej dan dapat result Alhamdulillah result yang tak disangka –sangka buah menjadi nangka walapun!. mengikut intonasi azwan haji ali tak adalah se OK semester lepas dan lepas tapi syukur sebab tak KO ;D ! eh Haiy tan srik kolej.. sampai hati tan srik kolej suruh aku register padahal aku tak puas lagi bersuka ria dekat rumah dah kena masuk kelas. Sub.sub. harini masih lagi bersenang lenang dan esok bermula la bersenang susah bersama-sama rakan sekelas.



click untuk tumbesaran gambar !

Gambar ini dilukis oleh encik bob ! class mate aku time dia rasa dah pandai sampai dah malas nak dengar lecture then dia terus lukis gambar kedudukan kami di class . cantik kan.. angguk kepala cepat kalau tak aku suruh bob sekeh! Haha tak gurau jer. Cepat cari nama dan tempat duduk aku dalam class! Cari kalau jumpa nama aku suruh bob belanja. ;D



Ok la mahu bersenang-senang bersama kawan-kawan ketika senang dan susah sebab dah sebulan lebey tak jumpa mereka. have a nice day. And selamat bercuti kepada bani! kerja baik-baik iyer dapat gaji jangan lupa ;p sedap tomyam malam tadi. Eh bukan bani jer kepada mereka yang sedang bercuti juga..

Bye!







ps: terima kasih kepada yang dah belanja makan brrk seminggu aku tidak mengeluarkan duit poket yang dah bagi hadiah tu.. nanti sayer pakai kasut, baju-baju , tudung yang cantik , beg yang selama ini sayer idam-idamkan dan terompah surau tu ;p yang dah buat kad tu akan ku frame kan. haha lagi -lagi badi sesiapa yang dah buat suprise yang tak berapa menjadi tu, haha tapi menitik peluh eh bukan air mata juga la. ;'D terima kasih banyak-banyak muah banyak-banyak kat korang !


8 comments:

Rara Farah said...

same hobi ng bob...haha...aritu lpas jwb exam,busan gile main lukis2 camnie gak....

einaz shah rizal thomas said...

ahah tapi ini bukan einaz yang lukis la sayang, ;D

Amirah Adnan said...

belajar kat mane yang? kos? :)

nurulfaridah said...

result u msti bagos kan?congratz! ;)

oRkEd PuTiH said...

oi..ko kt ner?umah ker?ak cuti gk nie...lme gk x tgk blog ko..

Amir Ariff said...

hey hey u ;)

u study kolej mana?

einaz shah rizal thomas said...

sayer belajar di ptpl kolej shah alam tahun terakhir. doakan sayer yer kawan-kawan (:

myra anne said...

nnt jmput dtg blog i yek..ade award utk awk..