Followers

Sunday, 21 July 2013

BARAKAH SAHUR BERSAMA RUMAH ANAK YATIM KESAYANGAN,PJ

 hai assalamualaikum korang yang puasa atau yang tak puasa, hihi. Jumaat lepas, kami dari final year student International Business memeriahkan sahur bersama-sama Rumah Anak Yatim Kesayangan, Petaling Jaya. 

Photo: Setelah penat bertungkus lumus memotong,memasak,mengemas,membasuh. :)  #ProgramBarakahSahur #AnakYatim

gambar kami selepas penat memotong, memasak, mengemas , membasuh. yeah! semua buat bersama-sama mereka yang lain.sila terik nafas sebab entry di penuhi dengan gambar sahaja. 

Alysa kawan saya sejak dari diploma. orang tengah sahur dia still melayan adik-adik ni. siap paksa habiskan lagi. hihi
eva juga kawan saya dari zaman diploma juga sibuk melayan. nama dia, Amirul dan yang lelaki melayan kerenah adik-adik lelaki kat sini. 


merasa hasil masakan sendiri. Not bad


bila dah kenyang sementara tunggu solat subuh, sesi bermesra dengan adik-adik dekat sini.  sesi, pebahagian sedikit sumbangan dari Sir Khairul dengan Sir Anuar.dapat je terus buka hadiah yang kami beri. happy sangat tengok mereka suka :)

 

kakak boley tak tolong bacak kan saya upin-ipin ni. boley adik :)


dari gelap sampai jumpa matahari even kami semua penat, tapi bila melihat muka adik-adik dekat sini , kita patut rasa bersyukur yang teramat sangat, kita gembira berpuasa dengan family, tapi mereka, masih kecil tanpa di minta, sedih tanpa ibu bapa. hargai keluarga selagi mereka masih ada.

tak tau la nak describe perasaan yang macam mana bila bersama dengan adik-adik dekat sini. semoga mereka  di redhai di dunia dan akhirat. AMIN. sedikit sumbangan harap dapat memberi seribu kebahagian kepada mereka.


TERIMA LA POST TERAKHIR DARI KAKAK NI. BYE ! haha SELAMAT MENERUSKAN AMALAN DI BULAN MULIA NI.

No comments: