Followers

Tuesday, 8 December 2009

let it be.please mind your own business

ok skunk ni einaz da tau da apa salah einaz..
itu pun dari mulut orang lain.
ok find memang tu salah einaz.
tapi takkan la setakat tu kau nak masam muka kat aku kot???
agak-agak la sikit kan..
gila punya kecik la....
tolong la be matured.
fikir dulu.

aku boleh jer nak masam muka dengan kau sebelum ni sebab mulut kau tu..
tapi aku melas jerla.
mungkin diciptakan mulut kau sepeti itu..


ok aku tak boleh fikir yang aku ni baik sangat.*MEMANG AKU TAK BAIK PUN.


kau penah tak fikir selama ni ko cakap macam-macam kat aku??
aku terasa.
ada kau fikir???
erm entahla...
yang lain pun sama biarkan kau nak sakit kan hati mereka-mereka ni..
aku bukan jenis macam tu kau rasa nak membodoh-bodohkan kan mereka .
teruskan la..
tapi bukan aku...
aku mintak maaf kalu sebab tu kau terasa dengan aku,
tapi kau kenaz fikir balik ada kau jaga hati orang lain sebelum ni???
ad???
terserah la..
aku takkan berdendam dengan kau..
insyallah aku takkan da usik apa pun benda yang berkenaan dengan kau..
tapi tolong jangan masuk campur hal peribadi aku..
dan aku memang tak penah nak menyibuk hal kau ATAU ORANG LAIN.....................
just mind your own business..that it.

ps:aku memang pengecut sebab berani tulis kat blog,sebab aku tau kau baca blog aku ni..just want to remind you..aku tak macam kau sampai bila-bila.!please.

5 comments:

AleXeNdEr reEz said...

weiwit~~~


http://hyperbuatduit.blogspot.com/

sEhA OweN said...

relax k..
jgn pening2 sgt nk pk psl bende tu..
bwat hal sendiri sudah..

=D

bunga ;D said...

to alex::
wargh masyukk =0

bunga ;D said...

to seha:
u right einaz memang tgh wat hal sendri ni..like i care

Anonymous said...

err..
u also have change your own prinsip..
who like you.....
takkan cannot handle??