Followers

Wednesday, 16 December 2009

ok.fill out.

*napa,kalau dah tak suka tu masih tetap nak baca juga blog orang...
ok find if dah tak suka tu tak payah la nak baca kan...


dah la penat la dengan semua ni.
skunk ni einaz should focus for exam"mid sem.
lagi dua miggu jerk..


ok sebelum study kena pose bajet muka penat sebab class straight dari pagi sampai petang. T_T


kawan-kawan kesayangan .
cik alysa okashii
cik anna oh yeahhh..

ala ada lagi dua kesayang einaz tapi picture tak dapat nak snap later i upload yerk..
boley ngurat singel but i think still available..=p


cik dilla oh yeah,,
cik eva aj


haha last sekali mestila letak muka gedik sebab paksa cik bunga snap picture i time tido..=p


*gambar ni diambil selepad test 1..lari-lari terus masuk next class..rajin kan kami =p.
ok tak da apa-apa nak cerita apa yang penting esok enaz balik JOHOR!!!!!..............later update kat johor pulak.


8 comments:

soffea said...

hye einaz.. gud luck for ur exam ya.. just ignore all those people. chayo2~ hehe =)

Melz said...

eh belajo ler. posing jer haha

ellenyna said...

goodluck ! :D

Daud Mili said...

good luck for ur exam"mid sem.....

bunga ;D said...

to sofe..yerk einaz mmg wat xtau jerk skunk..
da dpt pun adapt situation tu..=D

bunga ;D said...

to melz..
hahah sebelum stdy perlu la posing kan..=)

bunga ;D said...

to eleyyna..
thanks..
wish me luck.

bunga ;D said...

daud mili..
thanks juga kat kamu.