Followers

Thursday, 3 December 2009

menaip dalam keadaan sakit @_@

mood: wahaiy mata ku sayang kamu sudah menyakiti tuan mu ini selama seminggu @_@.


muka buruk bila paki spec *tak suka

menaip dalam keadaan sakit @_@
1) almost 1 4 days terpaksa jadi puteri lilin =p sebab bila terkena cahaya mata i secara automatik akan tertutup so that means kalau tertutup macam mana nak jalan so bila tak dapat nak jalan terpaksa la i menjadi puteri lilin*ceh napa tetap nak cakap puteri lilin kena la stay kat rumah jerk.

ok dala tak nak cakap pasal mata lagi.

haiy..
ceh tiba-tiba jer

selamat bulan 12.
susah sangat i nak update sekarang ni kan.
memang susah.nak mencuri masa pun susah juga.
so akibatnya terbengkalai la i punya blog ni.T_T
tak pa.tak pa.

einaz masih dalam mood biul =p.
sem yang paling tough adalah sem ni..
ya allah memang tahap mencabar yang i perlu kuat.kuat. dan kuat =D
thanks my sayang even though i terpaksa skip class almost two days..*sebab sakit @_@
mereka ni la yang kena paksa*tak la mereka ikhlas ok. menjadi tutor i

i masih tak dapat adapt in this situation.
esok da ambik slip exam that means test one around the corner...=D*masih boleh tersenyum
pejam celik.pejam celik sampai mata sakit =p da nak exam..wish me the best luck.


musim banjir di kolej =D
later i update yerk.taksub da ni.=p
i da rindu kat rakan-rakan blogger lain....=(


4 comments:

Shaz Naz said...

get well soon sis..=) gud luck 4 ur exam

!!!~ZuE SmiLeYx5~!!! said...

stil beauty bha einaz pakai spec..cun giut..hehe

bunga ;D said...

to shaz naz: daoakan einaz eik..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

shantek kamoo :) keliks potato :))