Followers

Friday, 25 December 2009

home.sweet.home.

einaz da katJOHOR huraiy!!!!.
apa yang huraiy nya entah pun tak tau.
actually ienaz memang tak nak balik rumah sebab isnin minggu depan exam da mula dah..
tapi disebabkan beberapa masalah yang einaz rasa macam malas la nak cerita.T_T
balik la juga..
tengok muka orang yang dapat balik rumah.....=D
SPEC PINJAM.HAHAHA..*serius buat muka tak malu



ok da boley control sikit..=)




muka kembali normal.=p




sebab
minggu depan einaz dah mula exam gugugaga..




28/12/2009
12.30noon-2.30pm
priciple marketing.
29/12/2009
4.00pm-6.00pm
introduction to multimedi.
30/12/2009
1.00noon-3.00pm
economic.
bersambung pada tahun hadapan pulak..=p
4/01/2010
12.30 noon -2.30 pm
akaun

ini my 1st time study kat rumah selepas SPM (3 tahun yang lepas)*kira la umur ienaz sekarang da berapa=D
lebih suka study kat rumah dari
study kat rumah sewa sebab bau KUCING!BUSUK!.T_T
*nabi muhammad suka kucing tapi dia pandai jaga sebab tu la tak bau busuk....=D


ok...
babye will be update after exam..
see you next year...
CAN'T WAIT2011




5 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh...
gud luck exams!

nsb bek leh study kat umah..
klu ifa.. tido jerrrr...

Melz said...

gud luck ye :) haha pakai spek lak ke ?

bunga ;D said...

to cerry berry..
thanks doakan einaz eik..

bunga ;D said...

to cerry berry..
thanks doakan einaz eik..

bunga ;D said...

to melz..
bukan la pinjam jer tu..=D