Followers

Sunday, 3 January 2010

sakit kan bila hati disakiti..fullstop

PS:TOLONG LA JANGAN BACA BAGI SESIAPA YANG ADA PERASAAN SAKIT HATI DENGAN IENAZ KERANA ANDA PUNCA KESAKITAN INI.

*situation bila einaz rasa kan "best bila orang tak bercakap pasal orang lain"...

bonda:napa ni einaz???senyap jerk dari tadi.
einaz :tak ada apa,penat la study akaun..
bonda:betul ni..
einaz:betul...einaz nak tanya boley tak???
bonda:tanya la.. da agak da ienaz kalau diam macam ni mesti ada apa-apa kan??*nampak sangat yang sememangya saya memang kaki potpet..
einaz:tak ada apa-apala....*rasa macam belum sampai masa nak ceritakan terus terdiam...T_T

terus terdiam dan terdiam...sampai tertido dengan hati maybe sakit..T_T


*******************************************************************************


*bangun dari tido terus cari bonda kat dapur.*sambil gosok mata yang sakit sebab terlalu banyak ******* emmm..


ienaz:einaz nak mintak sesuatu ley tak??
bonda:apa dia.kalu yer pun makan la dulu.. dari pagi tadi einaz tak makan lagi kan.
einaz:nanti la.einaz nak mintak sesuatu ni boley tak???*tanya soalan yang sama
bonda:einaz nak apa ni...*bonda ku memang seorang yang lemah lembut apabila cakap dengan anak
einaz:boley tak,einaz nak balik rumah every weekend??einaz rindu la kat ma....T_T
*terus menangis sambil menceritakan hal sememanganya sebab einaz nak balik johor setiap hari jumaat..



ibu.hanya kau tempat kumengadu
bila ku berduka.
engkau hiburkan selalu
ibu,ibu.
engkaula pemata hatiku..T_T

10 comments:

oRkEd PuTiH said...

ala manje ko nie....
ke ko ad mslh kt sne???
smpy tiap mggu nk blek????
ko dkt best la..
ak nie selg x cuti..
jgn arap nk blek sgmt..

bunga ;D said...

mcm biasa la..
wey aku sedih la wey..
sedih gla skunk ni..
rasa mcam best jerk sek2 dulu dari skunk..

oRkEd PuTiH said...

erm..npe ko???cter ar..
opps!!!jgn2 terbuka sgt ko nk cter..
taw pun ko..
zmn sklh lg best kn...
x sbr nk tggu renuion..

enche amad said...

waah.
rindu mak saya juga!

bunga ;D said...

ala nnt2 la eik..
blog aku ni ramai langau.
klu klu berfaedah xpala..
T_T

bunga ;D said...

to ennche..
rndu mak bgus2.

~Cik S~ said...

sweetnye die..sabarla ye menghadapi hari2 yg xbesh..i pun sama mcm u..bezanye..i always wit my mom...

Lilianna Mardiana said...

u duduk johor ke?
kt mane?
i kt jb! :)

bunga ;D said...

to cik s...
thanks...=)

bunga ;D said...

to liliana..
ienaz kat seggamat jer ..=)