Followers

Thursday, 14 January 2010

da mati..


cik einaz hanya mampu tersenyum..


apakah riaksi yang anda boley buat apabila??

dialog:

A:wey b,mana D? *D ITU ADALAH ANDA..
B:ada kat dalam bilik.
C:da mati
D:isht ko ni..*memperbetulkan apa yang si C cakap tadi..



BYE!

17 comments:

Anonymous said...

engkau bagi hentam jer sekali orang yang cakap macam tu kat engkau bia dia yang mati!

Anonymous said...

engkau bagi hentam jer sekali orang yang cakap macam tu kat engkau bia dia yang mati!

Anonymous said...

engkau bagi hentam jer sekali orang yang cakap macam tu kat engkau bia dia yang mati!

bunga ;D said...

aku rasa macam tau je spa yang tulis ni kan?hahaha,
tak baik ko ni tauk.
ntah2 dia nak main-main jer kan sapa tahu...

ps:asal jadi anonymous ni takut kenaz ban ker??haha

Anonymous said...

ko ni aku da habis tukar ayt aku da
ko tetap tau kan.cis.dala naz sabar jela k.
kitaorang kn syg kat ko!.
muaaaaah.
geli pulak aku.
ey tak betul sayang gila kat ko pedulikan perempuan tu.yer

bunga ;D said...

aku kan poweer
weeeee..
da la jangan la jadi anonymous lagi.
diarong semua da tau da ko sapa.
korang sayang aku eia.....
yerker...
ok esok aku rasa nak mkn burger king kat xtream park boley???hihih..

Hanida Lavida said...

siapa yg dengki kat u, bunga wangi? ;)

bunga ;D said...

tak ada siapa-siapa la sayang.
=D..
just keep it a smile..=D

-F[a]hmi- said...

haha
nice blog tu bakal cikgu xD
haha

bunga ;D said...

wee...terima kasih..=D

bunga ;D said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

ok line jerk.
suka ati aku la nak jadi anonymous ker x?kan tak psl2 blog aku yang lebey famous dari sapa tu yg ko ckp tu??lp lak aku.k la mls aku lyn ko.jmpa sok.

Anonymous said...

ok line jerk.
suka ati aku la nak jadi anonymous ker x?kan tak psl2 blog aku yang lebey famous dari sapa tu yg ko ckp tu??lp lak aku.k la mls aku lyn ko.jmpa sok.

asna cute said...

ish.. xbaik doakn yg bukan2 tau~ hehehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

kang PANG 1 kali kat PP orang yg cakap tu

haihhh...mulut tak ada insurans la tu

Ms.Independant said...

Isk. Tak baek ckp camtu.
Nak kene sekeh tu!

bunga ;D said...

tu la...xpala einaz just fikir dia gurau jerk.
mulut dia memang mcm tu br sikit.
ok thanks all.=).