Followers

Thursday, 21 January 2010

segala perasaan yang terpendam hanya boleh terpendam sampai bila-bila.

ok diri mula terasa yang tidak perlu mendengar nasihat orang lain..
tak sampai dua hari blog einaz di PRIVATE kan.
nafsu bergelora nak update.
hahaha..
maaf.

ok dah la selama einaz mendiam kan diri einaz,menjelajah banyak blog yang menjadi bahan kutukan.*ok mula mengerti bahawasanya bukan senang orang yang mempunyai blog ini untuk mempertahankan blog dia..sehingga merasakan yang blog kepunyaan sendiri pun terpaksa disekat-sekat segala percakapan yang hendak diluahkan. untuk menjaga hati ramai pihak.sedangkan blog ini digunakan sebagai cara untuk berkongsi segala perasaan kepada orang lain.

sekarang ini hanya IBU tempat ku mengadu segala kesakitan ini
NO MORE BLOG

my mum said:
einaz tak semua kawan yang ingin berkawan dengan kita mempunyai sifat seperti kita,
so terima dia sedanya..
einaz said:
walaupun einaz sakit sangat berkawan dengan dia?
my mum said:
einaz sabar ye sayang..kita pun tak sesempurna mana..mana tahu masih ramai lagi yang sakit berkawan dengan kita dalam kita tak sedar..
einaz said:
ok..T_T hanya mampu menangis sehingga kehabisan kredit..



from now belajar erti sabar,sabar,sabar..T_T dalam hati allah yang tahu.

YA allah berikan la aku kekuatan untuk aku tempuhi segala dugaan yang kau berikan untuk aku menjadi hamba mu yang sabar..T_T

ok that's so enough..try harder to make a big smile..
*tadi test power value myspace einaz WOOOOOOWW...=D



korang nak test segala value laman web anda??just

4 comments:

Nabila said...

sis einaz yg sweet!
lucky to have mummy as yours!

bunga ;D said...

hey thanks..=)

cikTi said...

aii,.

tuan blog nih pon ape kurangnyaa.,.

tp,,mcm pnh masuk blog nih,.
tp dh lm sgt kot,.

bunga ;D said...

hhaha ok2..
=)
thanks sebab sudi eik.