Followers

Thursday, 14 January 2010

saya berada seperti di SYORGA.*macam tau jer syurga tu macam mana kan??taula sebab ustazah pernah cerita..=D


OK .
ok.
ok.
ok.

stop say ok.

ok.

stop it einaz.

ok la hihih..
einaz nak just nak ucapkAN
SELAMAT HARI JUMAAT!.

hari jumaat ini yang membawa seribu kebahagiaan moga kekal sehingga bila-bila AMIN.



bangun pagi seperti biasa..harini einaz bangun dengan rasa macam nak melompat tinggi-tinggi pun adala sebabnyer.=p
siap-siap nak pergi class..
harini rasa AMAN sekali
napa eik??
alhamdulillah einaz da lama sangat tak rasa seperti ni.
readers sekalian pun mesti dah naik meluat asyik baca n3 einaz dalam kesedihan jer kan?kan?
ok tak ada lagi buat hari ini.

kebahagian di kongsi bersama-sama BUNGA-BUNGA SUCI di class.


kat depan coridor class pun jadi ok .siap duduk bersimpuh lagi nokkk.=D
ok tak menjadi perkara pelik langsung bila student duduk di coridor class sebab kolej kami ni sangat berjimat cermat untuk mengeluarkan modal untuk menyediakan tempat menunggu..
haha..baik kan kolej einaz.

dah confius da nak tengok camera yang mana satu ni.??
eyt napa gambar kami bertiga jer ni??
mana cik dilla and cik alysa?
*telah dibuang daerah sebab tak pakai baju kurung plain seperti kami.
lalalallala..


apa ni tongeng-tongeng?hahah..
*kat account department teman cik anna cayang bayar yuran kolej.
kaya wookk dari engkau bagi kolej duit baik engkau belanja aku makan .nyum.

ni mey einaz nak bagitahu:
tadi kat kolej einaz nak jakun ni ada wat presentation for MALAYSIAN BOOK OF RECORDS.faculty apa entah yang anjurkan*einaz adala student yang sangat tidak menjaga tepi kain orang hahaha. si einaz tak tahu apa-apa.
diaorang wat kuih ONE MALAYSIAN.*masuk jerk pintu kolej terus bau kuih muih.
ala tak dapat nak snap la tadi.sangat kelam kabut nak balik sebab einaz rasa tak sabar nak bali rumah.kalu youls nak tengok berita tv3 malam ni eik...mesti ada.


k la masa yang sangat sesuai ienaz nak kemas rumah yang dah macam sarang tikus.hahah.sebab bila einaz rasa macam nk kemas rumah jer terus rasa macam tak ada mood..sebab teeeeeeetttt..*** so terpaksa la time mood seperti hari ini.lalalala


ps:tak salah kan kegembiraan kita dikongsi bersama kerana masih ramai lagi yang cuba membuat kita menangis..

BYE!

20 comments:

annaskeatiakuh said...

wah..koridor pun jd yer...hihihihi

Lyana Hisham said...

hee slalu bersile tunggu lua cls jugak ;p

Legasi Piston Pecah said...

biasa lah...bukan setiap hari kita sentiasa gembira kan...

bunga ;D said...

TO AANA:kami kat mn2 pun boley jadik..=D

bunga ;D said...

to legasi:
betul tu..thanks..

Solehah said...

bagus2..bergembira la selalu..

bunga ;D said...

thanks.more..=D

bunga ;D said...

thanks.more..=D

bunga ;D said...

thanks.more..=D

zara said...

siap duduk kat corridor.. haha

bunga ;D said...

hihih..
klu boley nak baring sekali.=)

Rowena Chasez said...

salam..
thanx sbb slalu singgah kt blog i..
ngee~
sowiee lmbt blas kunjungan..
busy+line sucks!
thanx 4 da compliment..
btw,u too cantik orngnyer..=)

aifaa :) said...

wahh ! gmbu comel lahh :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

alahai. anak sape 3 0rang yg bersimpuh tu =D

bunga ;D said...

haiy gadis=pingitan diatas..
mey join da club.

bunga ;D said...

haiy gadis=pingitan diatas..
mey join da club.

touyakaruma said...

Haha sempat lagi bergambar tu

bunga ;D said...

kaat mn2 pun kami sempat..=)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

selamat ari isnin dik

hehheheh

EyEdA said...

cantek la mata u
cane nk mekap gune liquid eyeliner tu