Followers

Tuesday, 12 January 2010

tak sampai 1 hari 24 jam

okey disebabkan harini einaz memang membuang masa di rumah.
einaz telah berjaya menyiapakan asingment.toturial.latihan dan sewaktu dengannya...
huraiy mokcik berjaya ...tapi alangkah bagusnyer jika itu semua realiti....T_T
hahaha sangat bertuah jika saya seperti itu duduk rumah dan meyiapkan kerja-kerja yang terbengkalai..
tapi apa yang berlaku adalah einaz berjaya..

✿◕‿◕✿

✿◕‿◕✿

✿◕‿◕✿

✿◕‿◕✿

✿◕‿◕✿

✿◕‿◕✿

✿◕‿◕✿

✿◕‿◕✿

bersalin kan blog ini.
dari kulit yang lama menjadi kulit yang baru..
hahah tipah tertipu,tipu tertipah


blog 1 hari 24 jam yang lalu.
KEHITAMAN.
KECELARUAN.
KETIDAKTAHUAN.
KEBENCIAN.*tak da kena mengena.
KECOMELAN la gambar yang kat belakang tu hihi=p



blog sekarang.
lu coment la sendiri.
nanti cakap puji diri sendiri lak..=p

ok just simple,einaz tak berapa reti sangat nak edit-edit bagai ni.
apa yang ienaz tau tu la einaz mampu buat..


BYE!


12 comments:

illiey said...

thanks einaz...
rajen2 la singgah page i lagik.. :)

baby~arul said...

u too..so cute.. :)

Shikin Zain said...

cntik btol blog dia...animated belaka.. :)

Legasi Piston Pecah said...

wah...template baru...putih dan suci jek...

cik EPAL said...

cute :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

putih itu kesucian. ahaks.

hitam pom gojes je :D

bunga ;D said...

i willl.=D

bunga ;D said...

ti baby arul..:
macih kamu juga.

bunga ;D said...

to shikin zain.
he...xpndi sgt min hentam jerk ni.=p

bunga ;D said...

to legasi..yurp putih itu sunyi jgn cemari dia.=D

bunga ;D said...

to cik epal.
kamu lagi-lagi cute.

bunga ;D said...

to miss loly..yurp..=D