Followers

Wednesday, 3 August 2011

macamana rasa nasi minyak ?

Uit rasa nasi minyak tu kan, macam ko makan nasi, amik minyak masak cap parang masuk dalam mulut, then bila rasa dah sebati then telan. Ha macam tu la rasa nasi minyak? bertapa lama nya aku tak makan nasi minyak sampai lupa dah rasa dia macam mana, haish tak lama lagi dapat la den makan nasi minyak ;'D uit korang , update tengah malam, alhamdulillah dah nak masuk puasa yang keempat dah. Rasa macam baru semalam jer puasa, excited bangun sahur pun masih terasa lagi, sampai tak boley tidur. Akibatnyer mata terus melilau search web butik pengantin, eherm - eherm tak lama lagi ada orang tu dah nak naik pelamin da. huraiyy . excited nyer ! ^___*

tema dah ditetapkan , iaitu colorful ! haha. ko ingat badut nak kahwin ala-ala colorful disneyland ? tema dah tetap yea ! warna yang meriah lor. merah , hitam , putih .. tapi display baju pengantin dekat atas tu , bukan tuan punyer badan , tapi pemilik Romzy studio owner .

Link
cantiknyer warna baju ni kan juga dari romzy studio owner .

untuk baju nikah, pemilik badan nak menggunakan tema warna silver . auuuuwww , paling excited bakal pengatin memerintahkan satu rumah dah dicat dengan warna silver . ;'D


selak - selak album owner ni . terus tepikat dengan warna pink ! cantiknyer.. cair dolll..
OWH awal ashaari . (tiba-tiba sebab malam tadi dekat rancangan FUUHH dia pakai baju melayu warna pink . -_-)


tapi bila difikirkan balik, kalau aku sorang minat warna pink , encik future suka ker kalau dia nak sarung warna pink ? sebagai pelindung bagi encik future tidak terlalu kelihatan terlalu jambu , purple campur pink pun boley ;D . pandai kan romzy studio ni match kan warna . purple pun warna kegemaran hakkuuuuu .

warna putih bersih . huyoo paling best tengok la meleret-leret ko dia punyer kain .. ;D
sesuai untuk akad nikah, cantiknyer bila dia gabungkan dengan warna siler kan ..

walawey , perstime aku tgk warna baju pengantin yang buat orang tidur tak lena , mandi tak basah selepas pergi ker weeding pasangan pengantin yang pakai baju ni . turquoise mix to gold . nakkkkk pakai time raya . boley ? hahaha
Link
haku yang berdebar lagi dua bulan , Insyallah doakan yang tebaik yer . Paling best kad jemputan yang direnovate (pun boley) dari aku adalah lain dari yang lain hokey .. siap gaduh -gaduh lagi nak buat kad ni . padahal kad jer , last-last orang buang juga . haip warning siapa dah dapat kad tu sila jangan buang . sentap den . haha nak tengok ? tunggu ;D dah - dah pergi tidur . esok nak bersahur . bai korang. Asalamualaikum .


p/s : gambar dari ROMZY STUDIO

14 comments:

Far8 budak baik said...

hahahahaha..boleh je nk pakai
time raya tu...
tapi nnti org cakap..
pengantin mane sesat kat rumah aku ni..
hahahaah

C i k P i p i T e m b a m said...

fuyoo ! cntik2 ehh baju2 tu . haha boleh survey pasnih . kakaka . congrats . xlama lg nk kawen yee ;)

thanks sbb jenjalan kat blog kita ;)

blog-tips-kurus said...

lagi 2 bulan? tahniah in advance dear.. :-)

Fieza Areyza said...

nk kawen dah? tahniah... jgn lupe jemput.. =)

.:shura shushi:. said...

serius cantik!!

mykhalis said...

dah melalui nye..zaman Khalis dulu pink jugak.heh

Einaz Shah Rizal Thomas said...

Far8 budak baik :


ala tak boley ker , cantik kan .. raya kan kena meriah2 hahaha.

Einaz Shah Rizal Thomas said...

C i k P i p i T e m b a m/


boley survey . cantik kan ..
eh bukan kakak yang nk kwin la yang .

Einaz Shah Rizal Thomas said...

@blog-tips-kurus

bukan kita yang nak kawin la . hahha atoyai .

Einaz Shah Rizal Thomas said...

Fieza Areyza

insyallah tak lupa jemput tapi lama lagi la yang . ;D

Einaz Shah Rizal Thomas said...

@.:shura shushi:.

CANTIK KAN , baju2 tu ...

AISYA humaira said...

saya nak semua baju tu bole? sila sponser. hakhak ;p

eyrah said...

cantik la baju tu semua ! nak boleh ? hee . warna pink lawa !

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ni yg buat xsbr nk kawen ni wakaka